Šoping preko granice

Hrvati masovno odlaze u Srbiju po veći penis


Tomislav Kukec
05.05.2017.19:15
Hrvati masovno odlaze u Srbiju po veći penis
Pixabay

sažeto

Ordinacije plastičnih kirurga navodno su pune gostiju iz inozemstva jer je zahvat puno jeftiniji


Tomislav Kukec
05.05.2017.19:15

Ordinacije srpskih plastičnih kirurga navodno su ovih dana pune muškaraca iz Hrvatske, ali i Slovenije te Crne Gore, koji dolaze u Srbiju kako bi povećali penis jer je tamo zahvat mnogo jeftiniji. 

Kako pišu beogradski mediji, zahvat povećanja spolnog organa u Srbiji sa svim potrebnim predoperativnim radnjama košta oko tri tisuće eura, dok je u Hrvatskoj i Sloveniji i dvostruko skuplji. Osim toga, muškarci su u inzoemstvu sigurniji da nitko neće doznati kako su "popravljali stanje". 

Dr. Dimitrije Panfilov, vlasnik privatne klinike za plsrtičnu kirurgiju u Novom Sadu kaže kako muškarci dolaze zbog Pejronijeve bolesti skraćenog penisa, ali i zato što žele produljiti spolni organ.

"Povećavanje penisa, ukoliko nije iz zdravstvenih razloga, najčešće traže muškarci koji imaju kompleks zbog veličine svog organa. To utječe na njihovu psihu, ne mogu zadovoljiti partnericu i seksualni život im predstavlja noćnu moru. Kako vrijeme prolazi, kod njih se javlja i osjećaj sramote. Zato se Hrvati, Crnogorci, ali i Srbi i te kako odlučuju za ovu intervenciju jer važe za macho muškarce - priča dr. Panfilov za Informer.

Idealno 9 do 16 centimetara

Ovaj istaknuti stručnjak već je više puta gostovao i u hrvatskim medijima, a slovi kao jedan od najboljih kada je produljivanje penisa u pitanju. Ipak i on ističe da je penis moguće maksimalno produljiti za pet centimetara, te upozorava da je dva tjedna nakon operacije seks strogo zabranjen kako ne bi došlo do komplikacija. Uvriježeno je mišljenje liječnika kako je najbolje "raspolagati" penisom prosječne dužine, od 9 do 16 centimetara, no porast popularnosti pornografije kod mnogih je muškaraca stvorilo osjećaj kako bi im organ trebao biti puno veći. 

Istraživanja pokazuju da se Hrvati nalaze u skupini s iznadprosječnim, no ne i obdarenim europskim narodima, s prosječnim penisom duljine 14.73 centimetra. Najmanji su penisi u Indiji (10,16 centimetara), a najveći u Venezueli (17 centimetara).

Srbija

plastične operacije

Povećanje penisa

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter