PROCURIO VIDEO

Hoće li ovako izgledati Samsung Galaxy S8? ▶️️


Juraj Filipović
28.02.2017.12:15
Hoće li ovako izgledati Samsung Galaxy S8? ▶️️
Getty

sažeto

Zanimljivo je to da se upravo o ovakvom dizajnu i karakteristikama špekuliralo


Juraj Filipović
28.02.2017.12:15

Samsung je svojim fanovima slomio srca jer u ponedjeljak na Svjetskom sajmu mobitela nije prezentirao dugo iščekivani Galaxy S8.

Sve što su zaljubljenici u hi-tech i gadgete dobili tijekom vikenda je tek šturi promotivni video za spomenuti smartphone. Mobitel će javnosti biti predstavljen 29.ožujka.

Ipak, nedavno su se na YouTubeu pojavila dva videa u kojima se tvrdi da otkrivaju karakteristike i dizajn S8. Međutim na videima nema čak ni Samsungovog logotipa na uređajima. Spotovi su objavljeni bez ikakvog stvarnog konteksta, valjda da bi se postigla autentičnost. Ali, iz videa se ionako ne može zaključiti i vidjeti puno, budući da traju nekoliko desetaka sekundi.

Zanimljivo je to da se upravo o ovakvom dizajnu i karakteristikama špekuliralo.

Je li riječ o obmanjivanju javnosti ili videu koji je procurio iz Samsunga te nam otkriva kako će nova tehnološka zvijer izgledati, procijenite sami.

Prema posljednjim informacijama Galaxy S8 bi trebao doći u dvije veličine: u standardnoj 5.8-inčnoj verziji i 6.2. inčnoj (S8 +). Tu bi također trebao biti i senzor za otisak prsta i certifikat za otpornost na vodu i prašinu, kao i bežićno punjenje. Što se karakteristika tiče vjerojatno se radi o 12-megapikselnoj stražnjoj kameri s opcijom snimanja Ultra HD (4K) videa i 8-megapikselna selfie kamera.

Procesor će vjerojatno biti osmojezgreni, a 'hranit' će ga čak 4 gigabajta RAM-a.

video

dizajn

Samsung

karakteristike

Galaxy S8

S8

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter