video: trka na 50 metara

HDZ-ovci pokazali zavidne logističke sposobnosti: 'Najbolje da će ići pješke pa da puk misli da se nema za gorivo'


Mia Peretić
03.07.2019.18:00
HDZ-ovci pokazali zavidne logističke sposobnosti: 'Najbolje da će ići pješke pa da puk misli da se nema za gorivo'
Tonci Plazibat / CROPIX

Mia Peretić
03.07.2019.18:00

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković i predsjednik Kluba HDZ-a Branko Bačić jutros su nakon sastanka u Vladi s Lovrom Kuščevićem i premijerom Andrejem Plenkovićem do Sabora odoslovno pobjegli automobilom kako bi izbjegli novinare koji su trčali ne bi li dobili izjavu o sastanku s Kuščevićem. Možda to i ne bi bilo čudno da udaljenost između Banskih dvora i zgrade Sabora iznosi svega pedesetak metara.

Čini se da su HDZ-ovci u boljoj formi logistički nego fizički, pa su pred naletom novinara ustuknuli na četiri kotača, a ne vlastitim nogama. 

Društvene mreže smiju im se čitav dan

Naravno, kako i priliči u ovakvim tragikomičnim slučajevima, korisnici društvenih mreža ponudili su svoje teorije za ovaj HDZ-ovski strateški manevar.

'Ne kužim čemu čuđenje, didov brat uredno ide autom u dućan a do dućana ima oko 10 metara, koliko li već iznosi širina magistrale s trotoarom' i 'Najbolje da će ić pješke pa da plebs misli da nema za gorivo' samo su neki od komentara.

Neki kažu, nije zbog novinara, već zbog paklenih vrućina...

Valjda će znati što reći za mjesec dana u Kninu

Pa iako su danas dali petama vjetra, odnosno gasa automobilu, bliže se događaji u kojima će im itekako biti u interesu da novinarima i kamerama budu što bliže. Do tada će, nadamo se, na vrijeme pripremiti što treba reći pa neće biti potrebe za ovakve igre skrivača.

HDZ

Plenković

bijeg

kuščević

Jandroković

bačić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter