Načelnik kaže da on pjeva samo Čavoglave

HDZ-ovci i mlada saborska zastupnica na božićnom partiju zasplesali uz Cecin hit


100posto
31.12.2017.11:00
HDZ-ovci i mlada saborska zastupnica na božićnom partiju zasplesali uz Cecin hit
Cropix, Screenshot

sažeto

Plesala je i kćer načelnika Baške Vode, mlada saborska zastupnica Dragica Roščić


100posto
31.12.2017.11:00

Joško Roščić, načelnik općine Baška Voda, prošli tjedan organizirao je u Omladinskom domu Božićni domjenak za svoje stranačke kolege iz HDZ-a, piše Mega media.

Između ostalog, pjevali su se hitovi Svetlane Cece Ražnjatović, udovice srpskog ratnog zločinca Arkana. U veselju slavljenja jednog od najvećih katoličkih blagdana rasplesala se i načelnikova kći i saborska zastupnica Dragica Roščić, o čemu svjedoči i videosnimka koju možete vidjeti OVDJE.

"Oko tebe cura puno pa mi suze kvase lice, a ti kažeš baš si luda, to su moje drugarice...", pjevao je bend njezin hit 'Šta je to u tvojim venama'. 

"Ja Cecine pjesme ne znam, a Roso vam je mogao reći da ja pjevam Starog sokola, Čavoglave, Rastao sam pored Dunava... Dragovoljac sam Domovinskog rata, zapovjednik dragovoljačke satnije, prošao Dubrovnik, Stolac, Mostar. To je neko jako zločest napravio, ne znam zbog čega. Ne znam koje su pjesme bile, možda je bila. Pitajte Marija što sam pjevao. Otpjevam dvije, tri pjesme i stanem sa strane", kazao je Roščić Indexu.

Dragica Roščić je aktivna u HDZ-u još krajem srednje škole, a formalno se učlanila na prvoj godini fakulteta jer joj je, kako je rekla, 'nekako prirodno da se aktivira u HDZ-u'.

29-godišnjakinja je od lani u Saboru. Naime, kako su Damir Krstičević, Lovro Kuščević i Milan Kujundžić s liste 10. izborne jedinice postali ministri, imenovane su njihove zamjene. Tako je umjesto dr. Mlana Kujundžića u Sabor ušla Dragica Roščić.

HDZ

Ceca

Svetlana Ražnatović

božićni domjenak

Baška Voda

newsletter

Prijavite se na Newsletter