video: šokantno otkriće mostrumke umirovljenice

Godinama je klala ljude, kuhala njihovo meso te davala djeci iz susjedstva da jedu. Osmogodišnju djevojčicu je ubila jer se previše glasno igrala!


100posto
04.10.2019.12:15
Godinama je klala ljude, kuhala njihovo meso te davala djeci iz susjedstva da jedu. Osmogodišnju djevojčicu je ubila jer se previše glasno igrala!
i istock

sažeto

Među njenim žrtvama bila je i osmogodišnja djevojčica koju je ubila još 2005. jer se previše glasno igrala i gađala je sladoledom


100posto
04.10.2019.12:15

Ruska pilocija došla je do šokantnih otkrića da je umirovljenica optužena  za više ubojstava sjekla svoje žrtve te kuhala njihovo meso. A najnovija otkrića pokazuju da je 80-godišnja Sofia Mikhailovna Žukova djeci davala te jezive "specijalitete".

Među njenim žrtvama bila je i osmogodišnja djevojčica koju je ubila još 2005. jer se previše glasno igrala i gađala je sladoledom.

Reovito ubijala i mačke

Bivša mesarka i radnica osiguranja uhićena je nakon što je u siječnju nestao jedan stanar, a dijelovi njegovog tijela pronađeni su u kantama za smeće. Nakon toga je policija pretresom stana osumnjičene pronašla noževe s tragovima krvi žrtve poslije čega je podignuta optužnica za ubojstvo.  Govorka se te su se u medijima pojavile priče da je policija u frižideru otkrila ljudske iznutrice.

Na saslušanju je osim ubojstva djevojčice priznala i ubojstvo 83-godišnje Nine Babenko iz 2013. godine koja je neko vrijeme odsjela kod nje i ubrzo nestala.

Susjedi za staricu kažu da je imala mušku frizuru i dubok glas te da je često šetala u kamuflažnoj uniformi sa sjekirom. Također je redovno ubijala mačke.

Ne zna se je li to i sama jela

"Uvijek nam je bilo čudno što je tako neprijateljski raspoložena često nalazila vrijeme kuhati za djecu iz susjedstva. To su uvijek bila jela od mesa. Nekad ih je davala i odraslima", priznala je jedna od susjeda. 

Ruski mediji umirovljenicu nazivaju kanibalkom, ali nije potvrđeno je li i sama jela ljudsko meso. Sofija je udovica od 2005. kada joj je suprug Ivan, koji je bio vodoinstalater umro šest mjeseci prije ubojstva djevojčice. Imali su tri sina, od koji je jedan preminuo, dok druga dvojica su i dalje živa. 

Rusija

djeca

meso

kanibalizam

tijela

ljudožderka

newsletter

Prijavite se na Newsletter