stižu prijetnje iz rumunjske

Eurozastupnici na udaru magije, najmoćnija vještica Europe najavila veliki ritual za predstojeće izbore


Daniel Radman
13.05.2019.12:00
Eurozastupnici na udaru magije, najmoćnija vještica Europe najavila veliki ritual za predstojeće izbore
Ilustracija / Cropix

sažeto

Rumunjske vještice godinama su politički aktivne, a za ove izbore pripremaju masovan ritual


Daniel Radman
13.05.2019.12:00

Mihaela Minca na glasu je kao jedna od najmoćnijih europskih vještica. Dolazi iz Rumunjske, a njezine su usluge tražene u cijelom svijetu. Jedno vrijeme ova 43-godišnjakinja boravila je i u SAD-u, na zahtjev njezinih klijenata - kako tvrdi - holivudskih zvijezda, pjevača i pripadnika kalifornijske elite. Premda se od nje uglavnom traži da rješava ljubavne, zdravstvene probleme te da klijentima omogući put do uspjeha, ponekad se bavi i političkim pitanjima.

I na Trumpa su bačene čini

Svojedobno je priznala kako je, zajedno s američkim kolegicama, utjecala na Donalda Trumpa da ne donese strogi antiimigracijski zakon, a sad je potvrdila kako će se aktivirati oko izbora za Europski parlament. Stoga je najavila masovni ritual, zakazan za 25. svibnja, kako bi 'prosvijetlila kandidate da donose najbolje odluke za rumunjski narod'.

'Pripremamo vrlo moćnu supstancu koju će moje kćeri proliti po zgradi rumunjske vlade. Začarana voda će prosvijetliti i razbistriti umove političara kako bi donosili najbolje odluke za rumunjski narod', izjavila je za Euronews.

Kletva za one koji se ne drže riječi

No, u istom razgovoru naglasila je da je i prije bila politički aktivna. Kaže, zajedno s drugim rumunjskim vješticama bacila je kletvu na korumpirane zakonodavce.

'Izveli smo dva posebna rituala nad rumunjskim političarima. Bijelomagijski ritual kojim smo prosvjetlili njihova srca i ojačali ih da se bore za narod, da rade dobre stvari. Osim tog, izvršile smo i crnomagijski ritual nad političarima koji se nisu držali svojih riječi da će Rumunjima ponuditi bolji život. Ukoliko žele raditi protiv Rumunjske, krasti, odvlačiti zemlju prema siromaštvu, onda se moraju suočiti s time da će ići u zatvor ili imati zdravstvene probleme', rekla je.

Na taj način priključile su s prosvjedima Rumunja koji traže suzbijanje korupcije u njihovoj zemlji koja slovi za jednu od najkorumpiranijih u Europskoj uniji. Inače, rumunjske vještice imale su svoj najveći okršaj s politikom još 2011. godine kada je vlada mijenjala zakon o radu i najavila uvođenje poreze i za njih.

izbori

Europski parlament

Rumunjska

vještice

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter