video: stalno cure novi strašni detalji

El Chapov plaćeni ubojica bio je zadužen za najjezivije likvidacije, iz njegove sobe nitko ne bi izašao živ


100posto
08.01.2019.20:00
El Chapov plaćeni ubojica bio je zadužen za najjezivije likvidacije, iz njegove sobe nitko ne bi izašao živ
Screenshot/ YouTube/ Reuters

sažeto

Soba je bila zvučno izolirana i opremljena odvodom na podu za brzo čišćenje


100posto
08.01.2019.20:00

Na suđenju narko bosu Joaquinu El Chapu Guzmanu, jedan od svjedoka ispričao je kako je jedan od plaćenih ubojica  Antonio Marrufo,  imao posebnu "sobu za ubojstvo" u kojoj je obavljao stravična pogubljenja. Ta je soba bila zvučno izolirana i opremljena odvodom na podu za brzo čišćenje.

"Odveo me je jednom u kuću, gdje je pod bio bijel i popločen. Tamo je ubijao ljude. Iz kuće nitko nije izašao napolje", izjavio je Galvan, koji je bio vozač taksija, a postao je prijatelj 2007. godine sa Marrufom nakon razvoda.  Uskoro je počeo raditi za Marrufa, koji je kontrolirao Juarez za El Chapov Sinaloa kartel.

Dobio pištolj, ali on nije ubijao

Otkrio je kako je svjedočio tome kako je "čišćenje značilo ubiti sve ljude" kako bi El Chapo mogao preuzeti kontrolu nad određenim područjem. Prema riječima svjedoka, on nikada nije ubio nikoga, iako je u dva navrata dobio pištolj kako bi izvršio zločin. Na fotografiji koja je prikazana na sudu vidi se Galvan kako pozira s puškom u jednoj kući. Uhićen je 2011. godine nakon četiri godine rada za kartel. Galvan se izjasnio krivim za posjedovanje narkotika i vatreno uružje i odslužio je osam godina kazne od 24. Marrufo se trenutno nalazi u meksičkom zatvoru. 

El Chapo

kartel

narko bos

newsletter

Prijavite se na Newsletter