Opasan i glup

Mrtav pijan pokušao pobjeći policiji jer nije imao vozačku


100posto
22.02.2017.11:05
Mrtav pijan pokušao pobjeći policiji jer nije imao vozačku
Denis Jerkovic / Cropix

sažeto

Kad su 26-godišnjaka napokon uhvatili napuhao je 2,45 promila


100posto
22.02.2017.11:05

Dvojica pijanih muškaraca isključeni su jučer iz prometa, jedan u Selištu Drežničkom, a drugi u Dugoj Resi, piše portal Radio Mrežnica.

Zaustavljanje 26-godišnjaka, koji je napuhao 2,45 promila, nije proteklo bez problema. Naime, unatoč enormnoj količini alkohola u krvi, znao je da policiji ne želi stati.

Radi se o mladiću koji je automobilom ogulinskih registracija upravljao jučer prijepodne, za vrijeme izrečene zabrane. Zato prije zaustavljanja nije postupio po znaku službene osobe zbog čega je uhićen. Uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama će biti doveden na Prekršajni sud.

U Dugoj Resi pak 59-godišnjak je policiji odmah stao, napuhao 2,03 promila alkohola pa do otrežnjenja prenoćio u posebnim policijskim prostorijama. On će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

"Podsjećamo vozače da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkoholna pića, te ih pozivamo da se pridržavaju prometnih propisa kako ne bi ugrozili i sebe i ostale sudionike u prometu, a time ujedno utjecali i na povoljno stanje sigurnosti u prometu", apeliraju iz PU karlovačke.

upravo sada

vozači

pijanci

promili

newsletter

Prijavite se na Newsletter