foto: zašto se učiteljice ne smiju slikati gole, a glumice mogu?

Državna službenica se slikala za Playboy pa ostala bez posla. Sad je ostala i bez stana, a i otac je prekinuo svaku komunikaciju s njom


Daniel Radman
20.11.2019.19:00
Državna službenica se slikala za Playboy pa ostala bez posla. Sad je ostala i bez stana, a i otac je prekinuo svaku komunikaciju s njom
Instagram / Anna Anufrieva

sažeto

27-godišnjakinja iz Rusije je u nezavidnoj poziciji nakon što se prijavila za zečicu godine ruskog Playboya


Daniel Radman
20.11.2019.19:00

Ruska državna službenica, ime joj je Anna Anufrieva, ovog je ljeta dobila otkaz nakon što se prijavila za izbor 'zečice godine' ruskog Playboya. Kako to već ide, 27-godišnja Ruskinja iz Tjumena prvo je poslala svoje fotografije, potom je bila pozvana na fotografiranje u Moskvu.

Nakon što su fotografije objavljene pukla je priča i ostala je bez posla.

'Uhljebi' su diskriminirani

Smatra da je bila diskriminirana time što je kao državna službenica platila ceh.

"Ne bi samo glumice, instruktorice fitnesa i blogerice smjele pokazivati svoje tijelo. Mislim da bi se svi trebali priviknuti da to može učiniti svaka djevojka koje voli sebe i svoje tijelo. Državna službenica, liječnica ili učiteljica, a ne samo model, pjevačica ili glumica", izjavila je tada.

No, naglasila je kako nije požalila zbog odluke. Pitanje je smatra li to i sada.

Ostala bez stana, ne priča s ocem

Da joj stvari poslije otkaza neće ići tako lako, brzo je shvatila. Potencijalni poslodavci nisu baš bili pod dojmom njezine nove slave, a sada, pola godine poslije incidenta, još je u goroj situaciji.

"Nemam gdje živjeti, nemam posla, dečka, stan. Kao da sam počinila neki zločin', kaže ogorčeno. 'Otac ne želi više komunicirati sa mnom, smatra da sam se osramotila pred čitavom državom. Nitko me ne želi zaposliti i jedino mi je žao što mi neće otvoreno reći da je to zbog 'skandala'. Umjesto toga, izmišljaju razloge, kao, mjesto je već popunjeno ili pronašli su boljeg kandidata", okrenula je ploču.

Rusija

otkaz

playboyeve zečice

zečica

državna službenica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter