Društvene mreže su se užarile

Žalac nije podnijela nego samo ponudila ostavku: 'Cijeli svoj mandat krši zakon. I dok je davala prisegu u Saboru zapravo je lagala jer ga je već tada kršila'


100posto
11.03.2019.12:40
Žalac nije podnijela nego samo ponudila ostavku: 'Cijeli svoj mandat krši zakon. I dok je davala prisegu u Saboru zapravo je lagala jer ga je  već tada kršila'
Goran Mehkek / CROPIX

sažeto

Je li ovo samo igrokaz za mase?


100posto
11.03.2019.12:40

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac više od dvije godine vozila je automobil bez važeće vozačke dozvole, otkrila je to danas dodavši da je premijeru ponudila ostavku, nakon što je u subotu u Vinkovcima automobilom naletjela na desetogodišnju djevojčicu vozeći s nevažećom vozačkom dozvolom.

"Za vozačku nisam ni znala da mi je istekla, to me uopće ne opravdava, vozačka istekla 9.6. 2016. godine", rekla je ministrica.

Naravno da ne zna što reći

CROPIX

Ministrica je rekla da je ostavku ponudila "iz moralnih i svih drugih razloga". Upitana zašto nije podnijela neopozivu ostavku, Žalac je odgovorila: "Ne znam što bih vam rekla o tome. No, čini se da građani sumnjaju zašto nije dala neopozivu ostavku, jer nakon njenog obraćanja javnosti, društvene mreže su se užarile. A mnogi smatraju da je ovo samo igrokaz za mase, jer da Žalac iskreno misli da je pogriješila dala bi neopozivu ostavku,a ovako ovo je samo predstava ona nudi ostavku, koju je premijer Plenković odobiti. Ili, možda nas premijer i iznenadi?

Plenković

zakon

prekršaj

žalac

vozačka

newsletter

Prijavite se na Newsletter