Biraj mjesto! Biraj vrijeme! Biraj studentski posao!

Donosimo vam pregled najatraktivnijih studentskih poslova (i savjete kako izabrati najbolji)


Daniel Radman
13.09.2018.09:45
Donosimo vam pregled najatraktivnijih studentskih poslova (i savjete kako izabrati najbolji)
Promo

sažeto

Za zadovoljstvo studentskim poslom najvažnije je da postoji mogućnost dogovora sa poslodavcem oko slobodnih dana i da se poštuje dogovoreni rok isplate plaće


Daniel Radman
13.09.2018.09:45

Studiranje je odlično vrijeme za mladu osobu da krene u istraživanje tržišta rada i svega onog što to tržište donosi. Danas na tržištu postoji mnogo vrsta studentskih poslova koji su fleksibilni i dopuštaju studentima da uz fakultetske obveze ostvare dodatnu zaradu. Iako ti se čini da si daleko od pravog zaposlenja, upravo sada je ključni trenutak kada trebaš poraditi na svojim radnim navikama. Sredstvima koje sam zaradiš kroz obavljanje studentskih poslova, raspolagati ćeš opreznije jer je tvoj trud pretočen u njih, a većini poslodavaca bilo kakvo radno iskustvo govori da je potencijalni kandidat vrijedan i da želi raditi.

Neki studentski poslovi zahtijevaju više koncentracije ili više kontakta s drugim osobama, dok drugi studentski poslovi traže tvoju snalažljivost i kreativnost. Stoga se nemoj bojati prihvatiti različite studentske poslove jer sve što možeš naučiti će ti jednom biti od velike koristi.

Studentima je fleksibilnost ključan faktor kod odabira studentskih poslova

Istraživanje koje je proveo portal danasradim.hr u suradnji sa komunikacijskom agencijom EQUESTRIS pokazalo je da je fleksibilnost ključan faktor kod odabira studentskih poslova. Za zadovoljstvo studentskim poslom najvažnije je da postoji mogućnost dogovora sa poslodavcem oko slobodnih dana i usklađivanja studentskih obaveza, da je plaća primjerena poslu kojeg obavljaju i da se poštuje dogovoreni rok isplate plaće.

Idućih mjesec dana portal danasradim.hr posvetit će posebnu pažnju poslovima za studente gdje ćeš moći bolje upoznati poslodavce te iz prve ruke saznati iskustva studenata koji su obavljali različite studentske poslove kod različitih poslodavaca.

Promo

Ne znaš koji je studentski posao najbolji za tebe? U nastavku donosimo top 5 ovotjednih najboljih studentskih poslova na portalu danasradim.hr.

            iOS developer, Osijek, Plava tvornica.

            Agent u kontaktnom centru, Split, Hrvatski telekom, 20 kn/Sat

            Djelatnik u kontakt centru, Zagreb, Meritus plus, 22 kn/sat.

            Product Specialist - Intern (m/f), Zagreb, SysKit, 25 kn/sat.

            Terenski anketar, Zadar, Ipsos, 30 kn/sat.

Ocijeni poslodavca

Na portalu danasradim.hr studenti mogu nakon obavljenog studentskog posla i ocijeniti svoje poslodavce kako bi na taj način istaknuli sve njegove prednosti i nedostatke odnosno kako bi na taj način pomogli drugim studentima prilikom traženja studentskog posla. Iako je prema provedenom istraživanju ocjena poslodavca studentima bitna, ipak su im važniji podaci o satnici, sami opis posla te informacija o lokaciji, a sve to možeš pronaći na portalu danasradim.hr.

Ako još nisi, registriraj se na portalu danasradim.hr i pronađi studentski posao koji najbolje odgovara tvojim potrebama. Sretno!

posao

danasradim.hr

studentski poslovi

Student

satnica

ponuda poslova

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter