skandal na sprovodu u križevcima

Dok su se molili za pokojnika, bivša supruga šogoricu nazvala kur*etinom, a potom je i fizički napala!


Daniel Radman
04.07.2018.15:50
Dok su se molili za pokojnika, bivša supruga šogoricu nazvala kur*etinom, a potom je i fizički napala!
Niksa Stipanicev / CROPIX

sažeto

Za skandal na groblju orkivljenici je odrezano "samo" 100 eura kazne


Daniel Radman
04.07.2018.15:50

Nezapamćeni skandal dogodio se u križevačkom kraju, kad je na sahrani bivšeg muža 43-godišnjakinja prvo izvrijeđala pokojnikovu sestru, potom je udarila, da bi na kraju i majku preminuloga gađala grumenom zemlje! Verbalno vrijeđanje uslijedilo je tijekom molitve za pokojnika, a fizički napad poslije sprovoda.

Sve to se razotkrilo na suđenju na Prekršajnom sudu u Križevcima, koji je 43-godišnjakinju proglasio krivom te joj odrezao kaznu od 100 eura, javlja portal podravski.hr.

"Kur*o, kur*etino! Uzela si mi muža", vikala je, barem tako stoji u presudi, okrivljenica na svoju bivšu šogoricu koja je na sprovodu bila sa suprugom i djecom, prije no što će je i fizički napasti.

"Djeca su mi počela plakati, pa sam ih morao odvesti u stranu da ne gledaju tu strahotu. Svašta je izgovorila mojoj supruzi", izjavio je na suđenju šogoričin suprug prisjećajući se nemilog događaja iz rujna prošle godine.

Davor Pongracic / CROPIX

Šogorici je poslije sprovoda pružena pomoć na hitnom bolničkom odjelu u Koprivnici, gdje su joj utvrdili natučenje vratne kralježnice i desnog ramena.

Majka preminulog pak napadnuta je nakon što je pokojnikov lijes spušten u grob, a svećenik prisutne pozvao da mogu baciti grumen ako žele. Okrivljenica je to iskoristila da grumen usmjeri prema pokojnikovoj majci, prenosi podravski.hr.

Inače, optužena se nije se pojavila na Prekršajnom sudu pa je ročište održano bez nje. Da su u lošim odnosima, posve je očito iz ovog skandaloznog sprovoda, no "olakotna okolnost" je da je već duže vremena u Njemačkoj, tako da nakon ovog skandala nije imala drugih incidenata s bivšom obitelji.

skandal

sprovod

Križevci

Sahrana

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter