Kostelići su uvijek spremni - kao u ratu!

Gips: 'Dobro je da nije došlo do fizičkog sukoba jer napadači s Janicom ne bi dobro prošli'


Vid Barić
12.06.2017.09:55
Gips: 'Dobro je da nije došlo do fizičkog sukoba jer napadači s Janicom ne bi dobro prošli'
Cropix

sažeto

'Glavno je da nije došlo do fizičkog kontakta, a s druge strane i dobro, jer nitko s njom ne bi dobro prošao. S Janicom se ne može tek tako', rekao je Ante Kostelić


Vid Barić
12.06.2017.09:55

Nakon subotnjeg incidenta u Supetru na Braču, nakon kojega je privedeno 12 osoba zbog vrijeđanja Janice Kostelić, oglasio se i njezin otac Ante Kostelić Gips.

"Ja vam tu ne mogu puno komentirati, jer je Janica moje dijete i u sukobu sam interesa. Glavno je, budući da je ona cijelo vrijeme bila u autu, da nije došlo do fizičkog kontakta, a s druge strane i dobro, jer nitko s njom ne bi dobro prošao. S Janicom se ne može tek tako", rekao je Ante Kostelić u telefonskom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

"Jesam li zgrožen? Čujte, na mnoge stvari smo uvijek bili spremni kao u ratu. Situacija je takva kakva jest i nema mjesta za zgražanje", dodao je.

Admir Buljubasic / CROPIX

Janica Kostelić se nekoliko sati nakon što joj je priređen vulgaran doček na Braču javila na web stranicama Središnjeg državnog ureda za sport u subotu navečer:

"Vjerujem da se tu radi samo o skupini pojedinaca, ali je za mene ovo bilo jako neugodno iskustvo. Tužna sam što se ne mogu sigurno kretati po svojoj domovini."

Ljudi iz sporta i oko njega ostali su zgroženi onime što je bračka Torcida priredila najtrofejnijoj hrvatskog sportašici svih vremena.

"Sve je to naprosto vrlo tužno", komentirao je za Slobodnu Dalmaciju Joško Vlašić, otac najbolje hrvatske atletičarke i mlade Hajdukove zvijezde, Blanke Vlašić i Nikole Vlašića. 

"Svugdje u svijetu sportaši takve kategorije kao što je Janica predaju na školama i fakultetima, dajući motiv mladim ljudima da se uz rad može stići do najvišeg vrha. Umjesto toga, ovdje kod nas se njome otire pod. Nevjerojatno", izjavio je Joško Vlašić.

Janica Kostelić

Brač

Supetar

Joško Vlašić

Ante Kostelić Gips

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter