Neutješni roditelji tek ujutro pronašli beživotno tijelo

Djevojčica umrla nakon što je zaspala s mobitelom pored sebe. Izgubila je život zbog onoga što svi stalno radimo!


100posto
30.09.2019.10:10
Djevojčica umrla nakon što je zaspala s mobitelom pored sebe. Izgubila je život zbog onoga što svi stalno radimo!
iStock

sažeto

Nesretna tinejdžerica iznad kreveta je ostavila mobitel 'na punjaču' tijekom noći


100posto
30.09.2019.10:10

Koliko puta ste mobitel koji se ispraznio preko dana tijekom noći stavili na punjač i potom zaspali? Stručnjaci upozoravaju da to nije dobra ideja, naprotiv, može dovesti do fatalnih posljedica.

Punjenje mobitela u blizini kreveta nikako se ne preporučuje!

Pronašli je roditelji

iStock

Dokazala je to i tragedija koja se dogodila u Kazahstanu, 14-godišnju djevojčicu to je, na žalost, stajalo života. Kako javljaju ruske agencije, nesretna tinejdžerica iznad kreveta je preko noći ostavila mobitel 'na punjaču', a ujutro su je roditelji pronašli bez znakova života.

Premda još nije i službeno potvrđeno, pretpostavlja se da je djevojčica umrla od strujnog udara. Nije objavljena informacija o proizvođaču pametnog telefona koji je djevojčica posjedovala.

Ostavljati punjač u utičnici nije dobra ideja

Na žalost, dogodila se još jedna tragedija sa smrtnim posljedicama koju su uzrokavali punjači mobitela. Dvogodišnja djevojčica iz Indije umrla je nakon što je stavila u usta punjač koji je ostao u utičnici.

Premda su je hitno prevezli u bolnicu, nije bilo pomoći. Stradala je od električnog udara, a prema objavljenim informacijama problem je bio u punjaču s olovnim vrhom.

smrt

tragedija

mobitel

punjač

newsletter

Prijavite se na Newsletter