PRAVDA ZA DAVIDA

Davor Dragičević u misterioznoj snimci vožnje Banja Lukom poručio: 'Svi ćete doći na red'


100posto
06.05.2019.08:25
Davor Dragičević u misterioznoj snimci vožnje Banja Lukom poručio: 'Svi ćete doći na red'
Damir Krajac / CROPIX

sažeto

Svi se pitaju je li ovo znak da se Davor vratio u Banja Luku, što za njega može biti opasno


100posto
06.05.2019.08:25

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, jučer je na Facebook stranici Pravda za Davida objavio snimku vožnje centrom Banja Luke te niz komentara među kojima je i "Svi ćete doći na red".

Ako se Davor vrati u Banja Luku, mogao bi biti uhićen

Snimka završava dolaskom nepoznatog snimatelja pred Hram Krista Spasitelja, a većina korisnika pozdravila je ovaj čin pretpostavljajući da je to znak kako se Davor vratio u Banja Luku, koju je napustio nakon prosvjeda u prosincu prošle godine, te se od tada nalazi u Austriji, pišu bosanski mediji.

No, mnogi su izrazili zabrinutost zbog činjenice da bi Davor Dragičević prilikom povratka u Banja Luku mogao biti uhićen, s obzirom na to da je protiv njega podneseno više prijava za neprijavljivanje skupova, narušavanje javnog reda i mira, prijetnji i drugih stvari.

facebook/pravda za davida

Zatražio azil u Austriji

Sud u Banja Luci nedavno je obustavio prekršajne postupke protiv Dragičevića po prijavama MUP-a RS-a s obzirom na to da on nije pronađen na prijavljenoj adresi.

Davor Dragičević je od Austrije zatražio azil, navodeći da strahuje za svoj život jer ga policija u Banja Luci želi uhititi i ubiti. Razlog je, kako kaže, što posjeduje materijalne dokaze da je njegov sin David ubijen i da su u to umiješani Vlada i MUP RS.

pravda za davida

Banja Luka

davor dragičević

newsletter

Prijavite se na Newsletter