PRAVDA ZA DAVIDA

Davidova majka Suzana tvrdi: 'Davora treba tražiti kod policije. Nadam se da se neće pojaviti na način kao i David'


Mia Peretić
05.01.2019.16:00
Davidova majka Suzana tvrdi: 'Davora treba tražiti kod policije. Nadam se da se neće pojaviti na način kao i David'
Screenshot / Youtube

Mia Peretić
05.01.2019.16:00

Suzana Radanović, majka Davida Dragičevića progovorila je o prosvjedima koji se zbog nerazjašnjene smrti njezina sina Davida već mjesecima održavaju u Banja Luci, te gdje se, po njezinom mišljenju, nalazi Davidov otac, Davor Dragičević.

Za Interview.ba otkrila je da ni ona ne zna gdje je trenutno Davor:

"Moj odvjetnik i Davorov odvjetnik kazali su da ne postoji potjernica. Ne znam gdje je raspisana, ali odvjetnici kažu da je nema. Davora treba tražiti kod policije", rekla je Suzana.

"Meni se nije javljao. Danas sam bila u policiji, a kao što znate zvali su me na saslušanje. Pitala sam ih da nije kod njih Davor? Dobila sam negativan odgovor. Oni mene pitaju znam li ja gdje, a  ja njih pitam znaju li oni i tako u krug", dodala je.

U intervjuu je rekla i kako ne vjeruje niti jednoj instituciji u Bosni i Hercegovini:

"To će tako ostati dok se Davor ne pojavi na ovaj ili onaj način. Znate koji je onaj način… baš kao što se i moj David pojavio.Nadam se da to neće biti tako, ali vidite da je njima cilj da sklone Davora. On ako se pojavi živ i zdrav mislim da će ga htjeti ukloniti. Trenutno u BiH ne postoji čovjek sa karizmom Davora Dragičevića koji može pokrenuti toliki broj ljudi, svih vjera, od doktora do čistačica. Njegov cilj je ispravan, ljudski, moralan i opravdan na sve načine. Svi koji imaju imalo empatije, ljudskosti i srca vide i prepoznaju da je to ljubav oca prema djetetu. Da to nije interes, korist ili bilo šta od svih onih gadnih odvratnih riječi kojim Davora terete":

Suzana Radanović kaže da i daje stoji iza imena koja su već poznata javnosti kada je riječ o ubojstvu Davida, te da smatra kako nadležne institucije ne rade svoj posao jer je u pitanju netko jak i utjecajan.

pravda za davida

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter