preljubnička drama

Danima vodili ljubav u iznajmljenom stanu u Varaždinu, a potom pokušali pobjeći bez da plate vlasniku pa ih je on propisno kaznio


100posto
15.08.2019.08:00
Danima vodili ljubav u iznajmljenom stanu u Varaždinu, a potom pokušali pobjeći bez da plate vlasniku pa ih je on propisno kaznio
iStock (ilustracija)

sažeto

Priča dostojna epizode serije Krv nije voda odvila se krajem travnja u Varaždinu kada je dvoje ljubavnika odlučilo prevariti vlasnika ljubavnog gnijezda koje su iznajmili 


100posto
15.08.2019.08:00

Varaždin ovih dana trese bizaran preljubnički skandal. Dejan (34), otac šestoro djece koji radi u Njemačkoj te zarađuje oko 2200 eura mjesečno i Suzana (39), razvedena majka troje djece koja povremeno radi u Austriji za 600 eura mjesečno tajno su se sastajali u iznjmljenoj sobi u Varaždinu, a onda ih je razotrkio pokušaj da prevare vlasnike sobe za najamninu, piše Danica.hr. 

Ljubavnici su se sastajali u sobi svake večeri od 25. ožujka do 1. svibnja kako bi vodili ljubav u dvokrevetnoj sobi u širem centru Varaždina za što su vlasnicima platili 1.200 kuna kapare. Na Praznik rada odlučili su zbrisati bez da plate i vlasnicima ostaviti dug od 4.800 kuna. 

Profimedia

Protiv njih je podignuta optužnica i uskoro će im se suditi, piše Danica. Kako će na to reagirati Dejanova supruga koja s njime živi u Njemačkoj – zasad nije poznato. No, sramota je već postala javna.

Gazda se zaljubio u ljubavnicu

Dejan se tijekom istrage branio da je s ljubavnicom Suzanom unajmio sobu na sedam dana, za što je odmah prvog dana platio najamninu od 1200 kuna.

“Nakon što je proteklo šest dana, a za koje vrijeme smo se družili s gazdom Vladom, htjeli smo otići, ali Vlado nas je nagovorio da besplatno ostanemo još neko vrijeme. Čini mi se da se on zainteresirao za Suzanu i htio se s njom zbližiti”, branio se okrivljeni Dejan.

Kaže kako su nakon toga ostali još sedam-osam dana te su potom napustili sobu i o tome obavijestili Vladu. No, par dana nakon što su napustili sobu, zvao ga je Vlado jer je htio da njih troje odu na ručak da se pokuša zbližiti sa Suzanom te mu tom prilikom nije spominjao nikakvo dugovanje za smještaj. Za dug, kaže Dejan, prvi je put saznao u policiji.

Zaustavljena na granici 

Suzana pak navodi kako je njezin ljubavnik Dejan jedan dan došao kod nje i rekao joj da je im je našao sobu na mjesec dana. Po dolasku na smještaj upoznala se s vlasnikom kojem je predala vozačku dozvolu, a Dejan putovnicu.

iStock (ilustracija)

"Tamo smo spavali mjesec dana. Sve detalje oko smještaja je dogovarao Dejan i nije mi poznato za koju točno cijenu se dogovorio i koliko je platio. Poslije smo otišli u Njemačku, a kako mi je Dejan naknadno donio vozačku, mislila sam da je sve plaćeno", rekla je Suzana na saslušanju, a da nešto nije u redu, shvatila je kada ju je policija zaustavila na granici. 

Nakon saslušanja svih svjedoka, općinski tužitelji protiv njih su ipak odlučili podići optužnicu na koju ljubavnici imaju pravo žalbe. Za Dejana, s obzirom da je i ranije osuđivan, traže 11 mjeseci bezuvjetnog zatvora, a za Suzanu šest mjeseci uvjetno.

Varaždin

ljubavnici

newsletter

Prijavite se na Newsletter