TODORIĆEV SIN KOD SRPSKOG TAJKUNA

'Da Hrvati imaju pameti, napravili bi vam spomenik za vaš uspjeh, ali imaj strpljenja, slavit će te kao kralja'


Tomislav Kukec
21.12.2017.20:35
'Da Hrvati imaju pameti, napravili bi vam spomenik za vaš uspjeh, ali imaj strpljenja, slavit će te kao kralja'
Facebook

sažeto

U vrlo emotivnoj poruci Karić se ljuti što Hrvati rade Todoriću, umjesto da slave njegovo poslovno carstvo


Tomislav Kukec
21.12.2017.20:35

Srpski tajkun Bogoljub Karić objavio je danas na svom Facebook profilu kako se susreo s Ivanom Todorićem, sinom posrnulog hrvatskog tajkuna Ivice Todorića. Čini se kako je susret bio vrlo srdačan, jer Karićeve riječi ne ostavljaju mjesta sumnji - tajkun snažno vjeruje da je Ivica Todorić kralj. 

"Danas sam imao veliko zadovoljstvo da dočekam sina Ivice Todorića, Ivana i da obiđemo samo mali dio našeg gradilišta od više milijuna kvadratnih metara koje gradimo. Kažu ljudi, Ivice moj Todoriću, da Srbi ne opraštaju uspjeh, a ja gledajući ono što pojedini hrvatski političari rade Agrokoru i tvojoj porodici, firmi koja hrani 60.000 porodica, mislim da su pojedini hrvatski političari još suroviji prema uspješnim ljudima kao sto si ti!!! Da ima pameti, spomenik bi vam napravili za ovaj uspjeh.

Ako firma na zapadu zaposli jednog čovjeka, njemu se lično zahvaljuje premijer i šef države, a ti si Ivice zaposlio 60.000 ljudi. Na osnovu svega onog što smo, ja i moja porodica Karić sa tisućama zaposlenih, doživjeli u Srbiji, to ti sada doživljavaš u svojoj majci Hrvatskoj. Imaš predivnu porodicu i samo čuvaj zdravlje, a kada sve prođe, narod će te u Hrvatskoj dočekati kao KRALJA zbog svega što si stvorio!

Pojedinim političarima koji uništavaju svoje poslovne ljude, neka Bog oprosti, na ovaj nastupajući veliki praznik Kristovog rođenja, jer oni nisu ni svesni šta rade. Umjesto da spašavaju i podrže svakog poduzetnika, a najbolji primer su im Angela i Bush koji su spašavali i FORD OPEL i mnoge druge kompanije od propasti, nažalost-tvoji uništavaju. Uvijek sam govorio da političari prave granice, a da ih mi biznismeni rušimo.

Sujeta je i kod vas iznad svih drugih dobara i interesa građana. Živio ti meni i čuvaj zdravlje. BOG SVE VIDI ,NA MNOGAJA LJETA.

Bogoljub i Mara sa porodicom Karić.", napisao je tajkun.

Danas sam imao veliko zadovoljstvo da dočekam sina Ivice Todorića, Ivana i da obiđemo samo mali deo našeg gradilišta od više miliona kvadratnih metara koje gradimo. Kažu ljudi, IVICE MOJ TODORIĆU, DA SRBI NE PRAŠTAJU USPEH, a ja gledajući ono šta pojedini hrvatski političari rade Agrokoru i tvojoj porodici, firmi koja hrani 60.000 porodica, mislim da su pojedini hrvatski političari još suroviji prema uspešnim ljudima kao sto si ti!!! Da ima pameti,SPOMENIK BI VAM NAPRAVILI ZA OVAJ USPEH.

Agrokor

Ivica Todorić

Ivan Todorić

Bogoljub Karić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter