video: kad si gladan nisi svoj?

Brutalna tučnjava na benzinskoj pumpi izbila je zbog najbizarnijeg razloga ikad


100posto
18.04.2019.18:00
Brutalna tučnjava na benzinskoj pumpi izbila je zbog najbizarnijeg razloga ikad
Screenshot/YouTube

sažeto

U makljaži se nisu birala sredstva, u jednom trenu vitlale su i crijevom za točenje goriva


100posto
18.04.2019.18:00

Internetom kruži video snimka koja prikazuje brutalnu tučnjavu na benzinskoj crpki u Sjedinjenim Američkim Državama, piše News5Cleveland.

Prigovorila im da ne kradu Hot dog, a one joj odgovorile batinama

Naime, prema policijskom izvještaju, u Akronu, u savezoj državi Ohio, jedna je 27-godišnjakinja upozorila skupinu žena koje su pokušavale ukrasti Hot dog da to ne čine jer ih snima nadzorna kamera.

Nadrapao i "dobri Samartianac"

One to upozorenje nisu naročito dobro primile. Naime, odmah su udarile 27-godišnju mušteriju. No, nisu se zaustavile na njoj, već su počele tući i "dobrog Samaritanca", odnosno muškarca koji se upetljao u sukob. 

Nisu se birala sredstva

Makljaža se uskoro 'prelila' na parkiralište na kojem su žene nastavile napadati bacajući kante za smeće i automobilske gume. U jednom trenutku na snimci se može vidjeti kako jedna od žena uzima crijevo za točenje goriva te njime pokušava dohvatiti muškarca. 

Prema završetku videa, skupina žena bježi s benzinske u crnom Ford Focusu i to nakon što su čule zvuk policijskih sirena.

Lokalna policija tvrdi da su na ovoj lokaciji intervenirali već nekoliko puta tijekom protekle godine, uglavnom zbog nereda koji naprave ljudi pri odlasku iz noćnog provoda u obližnjem klubu. 

Napadačice bi mogle biti optužene za materijalnu štetu, napad, krađu i remećenje javnog reda i mira. 

SAD

tučnjava

hot dog

newsletter

Prijavite se na Newsletter