Bernardić dobio konkurenciju

Britanski ministar obrane kao šef SDP-a: Usred političke krize, on 'zuji' na društvenim mrežama


Daniel Radman
24.10.2018.08:50
Britanski ministar obrane kao šef SDP-a: Usred političke krize, on 'zuji' na društvenim mrežama
Getty Images

sažeto

Williamson je od parlamenta dobio ukor, što će ga manje boljeti od šala i zgražanja javnosti prema njegovom izražavanju lojanosti šefici 


Daniel Radman
24.10.2018.08:50

Sjećate se li Bernardićevog tvita 'Zagreb je lijep po kiši' usred političke krize, baš u doba kad se premijer Plenković rješavao Mosta iz Vlade? Čelnik SDP-a dobio je konkurenciju, i to u britanskom ministru obrane Gavinu Williamsonu.

Dok SAD najavljuje povlačenje iz nukelarnog sporazuma, cijeli Zapad drhti zbog situacije oko Saudijske Arabije, a njegova Britanija traži pravi izlaz iz EU-a, Williamson je usred 'gostovanja' svoje vlade u donjem domu britanskog parlamenta fotografirao premijerku Theresu May te sliku postavio na Instagram.

Doduše, nije bio nešto lirski raspoložen u dopisivanju pratećeg teksta, stavio je tek nekoliko riječi - 'Theresa May drži govor u parlamentu' – ali se zbog toga ipak suočio s političkim posljedicama.

Kako za fotografiranje u parlamentu trebaju posebne dozvole, a i točno su određena mjesta s kojih se može fotografirati, Williamson je od parlamenta dobio ukor, što će ga manje boljeti od šala i zgražanja javnosti prema njegovom izražavanju lojanosti šefici svoje stranke.

Post je u međuvremenu skinut, no tragovi su ostali. Inače, Williams je već imao nezgodnih iskustava s društvenim mrežama, no, kao što se vidi iz priloženog, ne odustaje.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter