video: stiže li sudnji dan?

Amerikanac snimio silazak Isusa s nebesa, a našao je dokaz da nije dron ili NLO. 'Živim u blizini aerodroma, tu ništa ne smije letjeti'


Daniel Radman
25.06.2019.08:00
Amerikanac snimio silazak Isusa s nebesa, a našao je dokaz da nije dron ili NLO. 'Živim u blizini aerodroma, tu ništa ne smije letjeti'
YouTube Screenshot / Profimedia

sažeto

Amerikanac je sjenu pratio kako se spuštala prema tlu, sve dok nije nestala iza krovova obližnjih kuća.


Daniel Radman
25.06.2019.08:00

Svašta su ljudi znali viđati na nebu i tome poslije davati čudna tumačenja. Neobični oblici i neobična kretanja istih obično bi ih asocirala na NLO-e i vanzemaljce, a oni pribraniji - koje prizor ne bi previše uzbudio - sve bi to snimili i potakli rasprave, barem na društvenim mrežama.

U susjedstvu nije našao balone

Nešto slično sa svojom snimkom pokrenuo je Pablo Morales iz Burbanka u Californiji. Snimio je Pablo sjenu – ili objekt, kvaliteta nije baš najbolja – u obliku čovjeka kako silazi s neba, a prva mu je reakcija bila da se zapitao 'je li to Isus'?

'Sjenu' je pratio kako se spušta prema tlu, sve dok nije nestala iza krovova obližnjih kuća. Tada se pribrao, pa je zaključio da je riječ o balonima, no pročešljao je susjedstvo pa je došao do zaključka da tu nikakvi baloni nisu letjeli.

Isus se spuštao u blizini aerodroma

Stvari su postale još zanimljivije kad se objavilo da Morales sa svojom obitelji živi u blizini aerodroma. To je isključilo mogućnost da je riječ o dronu, s obzirom da je na tom području zabrana letenja. Kako su neki proroci najavili ovih dana najavili dolazak kraja svijeta, priča je mogla biti dobra za sve katastrofičare koji čekaju sudnji dan.

Većini je, dakako, sve ovo bila dobra zabava, a zabavio je mnoge - video imao solidnu gledanost. Samo putem jednog kanala Youtube snimka je pregledana oko pola milijuna puta, a mnogi od gledatelja su se dobrano našalili s Moralesom i njegovim zaključkom.

video

NLO

nebo

Isus

silazak

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter