Šuti, samo šuti!

Ako ne volite kad vas taksist davi sa spikom, jako će vam se svidjeti ova mogućnost


100posto
16.05.2019.14:00
Ako ne volite kad vas taksist davi sa spikom, jako će vam se svidjeti ova mogućnost
Ante Cizmic / CROPIX

sažeto

Od sada s aplikacijom za prijvoz možete naručiti i 'tihi mod', odnosno sugerirati vozaču da s vama razgovara minimalno 


100posto
16.05.2019.14:00

Možda nije baš pristojno, ali barem to dobijete tako što stisnete 'gumb', a ne da morate to reći nekome u lice. Naime, od sada je moguće dobiti mir i tišinu na zahtjev tijekom vožnje taksijem, točnije ako se vozite putem aplikacije Uber Black.

Ova kompanija uvodi novitet koji njegovim korisnicima omogućava da na vožnji do željene destinacije s vozačem vode minimalan razgovor, ako to unaprijed označe pri pozivu vozila.

Odaberite temperaturu i količinu razgovora

Dodatne opcije pomoću kojih sada putnici mogu javiti vozaču jesu i da ga obavijesti o prtljazi koju imaju, željenoj temperaturi u autu ili vjerojatnosti da će vozač malo više čekati da se spremite, sve je to pohvalno i recimo to tako - zgodno. Znaju svi oni koji su se ikada vozili nekom od taksi službi. Ali najzanimljivija opcija je da unaprijed obavijestite svog vozača, da bude tiho.

Tomislav Kristo / CROPIX

Ove mogućnosti ipak su, za sada, rezervirane za one koji su spremni i platiti jer koriste premium vožnje Uber Black. Elegancija košta.

Opcije koje se pod oznakom 'Konverzacija' od sada nude su 'Preferirana tišina', 'Rado ću čavrljati' ili 'Bez preferencija'. Ako ste škrti da platite više za vožnju, ili jednostavno nemate love, morat ćete biti izravni i vozača zamoliti da bude tiho.

Uber

taksi

vozač

newsletter

Prijavite se na Newsletter