Kada bi ovaj političar bio u pravu, Indija bi postala najbogatija zemlja na svijetu

Tvrdi da indijske krave proizvode nešto nevjerojatno, a sad mu se smije čitav internet


100posto
08.11.2019.09:05
Tvrdi da indijske krave proizvode nešto nevjerojatno, a sad mu se smije čitav internet
iStock

sažeto

Dilip Ghosh poznat je po kontroverznim izjavama, ljude koji jedu govedinu nazvao je antisocijalnima


100posto
08.11.2019.09:05

Indijski političar nasmijao je čitav svijet suludom izjavom kako indijske krave proizvode zlato u mlijeku. Čelnik BJP zapadni Bengal Dilip Ghosh, naime, smatra kako je to moguće zahvaljujući jedinstvenoj žlijezdi koja stvara ovaj plemeniti metal kada sunčeva svjetlost padne na nju, piše the Hindu.

Proizvode zlato i zato je boja mlijeka žućkasta

Ghosh je već i ranije imao kontroverzne izjave, ljude koji konzumiraju govedinu nazvao je antisocijalnima, no ova je izjava o 'zlatnim' kravama nadmašila sve dosadašnje provale.

"Odlika indijske krave je da njezino mlijeko sadrži zlato. Zato je boja mlijeka žućkasta. Indijske krave imaju grbe, a strane nemaju. Strane krave imaju ravna leđa, poput bivola. Grba indijske krave zapravo ima arteriju koja se naziva 'zlatna arterija'. Kada sunčeva svjetlost padne na nju, nastaje zlato", rekao je tijekom govora u jednom okrugu na istoku Indije. Još je jednom rekao kako je ubijanje krava i jedenje mesa strašan zločin. 

Izazvao smijeh na društvenim mrežama: 'Od dijamanata do zlata, kakav pad'

Njegove su izjave izazvale podsmjeh i negativne komentare na društvenim mrežama. "Vrijeđa krave. Njegovi kolege su rekli da je krava proizvela dijamante. Od dijamanata do zlata, kakav pad", samo su neki od njih.

društvene mreže

Indija

političari

zlato

smijeh

krava

newsletter

Prijavite se na Newsletter