preokrenula život nakon razvoda

68-godišnja domina zarađuje 150 dolara na sat na bizaran način: 'Još trebaš mnogo vježbe, morat ću te zvati mala svinjica, umjesto papak'


100posto
30.07.2019.20:00
68-godišnja domina zarađuje 150 dolara na sat na bizaran način: 'Još trebaš mnogo vježbe, morat ću te zvati mala svinjica, umjesto papak'
Screenshot / YouTube

sažeto

Gospodarica Sofia uredski je posao zamijenila dominiranjem muškaraca koji joj čiste kuću i za to masno plaćaju


100posto
30.07.2019.20:00

"Ja sam gospodarica Sofia, dobrodošli u moju igraonicu", pozdravlja 69-godišnja domina Sherry Lever, natežući bič u svom domu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ova je vremešna gospođa nakon razvoda svoj životni poziv pronašla u perverziji, te sada zarađuje kao domina koja maskiranim klijentima svoje usluge naplaćuje i do 150 dolara po satu. To, između ostalog, uključuje i čišćenje njezine kuće u Swindonu koja sadrži i sobu za igranje krcatu igračkama za seks.

Perverznu stranu otkrila je nakon razvoda

"Nema diranja. Smiju mi štovati stopala, no ništa iznad gležnjeva", objašnjava majka troje djece. 

Svoju je zločestu stranu otkrila nakon što se razvela u dobi od 59 godina, a za svoje je klijente nabavila čitavu lepezu maski: od božićnog Grincha do Shreka. 

"Prije sam radila uredski posao, od devet do pet. Sada mi muškarci dolaze u kuću i čiste. Ako ne naprave dobar posao, prekorim ih, a mogu dobiti i koji udarac bičem", rekla je za Daily Mail.

Muškarac u opravi čistaćice s maskom svinje čisti njezinu kuću i za to joj plaća

U videu koji je objavljen na YouTube-u vidi se kako zavaljena sjedi za kuhinjskim stolom, dok noge drži na pognutom muškarcu odjevenom u rozi kostim čistačice i svinjsku masku.

"Što je s tvojim leđima? Jesam li ti rekla da mumljaš?", oštrim tonom pita maskiranog klijenta, na što on plašljivo odgovara "Ne", da bi mu ona na to istim odrješitim tonom naredila da začepi.

U videu se nadalje može vidjeti kako taj isti muškarac čisti prašinu s njezinog prozora dok ona strogo konstatira kako je propustio obrisati jedan dio. 

"Još trebaš mnogo vježbe, morat ću te zvati mala svinjica, umjesto papak", kori ga gospodarica dok on šutke i dalje briše prašinu.

Screenshot / YouTube

Seks ne dolazi u obzir, no doslovno me štuju

Domina Sofia naglašava kako seks ne dolazi u obzir, te da jako voli svoj posao.

"Došao je u opravi spremačice, čistio cijeli dan i za to mi platio. Pomislila sam da je to ono što želim. Bio je na koljenima i doslovno me štovao, ljubio mi je stopala i ruke. Što mi se tu ne bi trebalo sviđati?", pita se domina lupkajući bičem o ruku. 

Screenshot / YouTube

Djeca su s maminim poslom sasvim ok

Što o svemu kažu njezina djeca? Njezina najstarija kći Amy tvrdi da se ne srami majčinog novog posla, te da nema problem s njezinim odabirom. 

"Bilo je jako teško kada ju je naš otac ostavio, tada je dotaknula dno", kaže Amy.

Sada 68-godišnjakinja tvrdi da nikada nije bila sretnija.

"Prije no što sam postala domina moj je život bio dosadan. Najednom se sve promijenilo. Možda sam starija, no i dalje u sebi imam iskricu", tvrdi gospodarica. 

kuća

čišćenje

Ujedinjeno Kraljevstvo

domina

newsletter

Prijavite se na Newsletter