Najveći hitovi

Ovih deset igračaka vaša će djeca tražiti za Božić, uhvatite ih na vrijeme

Izbjegnite gužve u trgovačkim centrima i kupovinu poklona u zadnji čas. Donosimo vam popis najtraženijih igračaka koje već sada možete nabaviti
 Shutterstock

Blagdani već kucaju na vrata, a vaši najmlađi zasigurno imaju poveliku listu želja. Svake godine pojavi se neki novi trend među igračkama, koji brzinom munje nestane s polica te potragu za poklonima pretvori u nemoguću misiju. Ovog Božića postupite pametnije. Dok se mališani pripremaju za pisanje Djedu Božićnjaku, vi ih preduhitrite i pripremite poklone dok su još dostupni u trgovinama. Donosimo popis deset najtraženijih igračaka ovih blagdana, a sve ih možete pronaći u Lidl trgovinama.

Pretražili smo strane medije i savjetnike, zapisali najvažnije trendove među djecom i pronašli upravo takve igračke u Lidl trgovinama. Na popisu se našli neki bezvremenski hitovi, ali i noviteti koji će zasigurno oduševiti vašu djecu. Za najveću ponudu igračaka prolistajte Lidl Božićni katalog igračaka te pronađite sve što vam treba. Imajte na umu da svaki tjedan dolazi nova ponuda, a šoping lista pripremljena na vrijeme ključna je za blagdane bez stresa.

1. Kućica za lutke

Ova bezvremenska igračka nezaobilazan je dodatak svakog kućanstva koje ima djevojčicu stariju od četiri godine. Ovih blagdana umjesto klasične plastične kućice, čiji je vijek trajanja prilično kratak, svoju djecu razveselite kućom za lutke sa stabilnom drvenom konstrukcijom. Upravo takvu inačicu ove popularne igračke naći ćete u Lidlu, a ona ima tri kata za igranje, zvučne i svjetlosne efekte te bogat namještaj za spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju i kupaonicu. Uz kućicu dolaze i dvije lutke za igranje.

Kuća za lutke, 399,00 kn (od četvrtka, 16.12.)

image
Lidl Hrvatska

2. LEGO kockice

Popularne LEGO kockice uvijek su dobra ideja za poklon, stoga ne čudi da su se i ove godine našle na popisu najtraženijih igračaka. Zašto su kockice za slaganje toliko dobre za djecu? Potiču ih da budu kreativni, razvijaju njihove motoričke sposobnosti te koordinaciju oka i pokreta, uče ih planiranju, ali i jednostavnim matematičkim znanjima (jedna kockica više ili manje za višu i nižu konstrukciju, nedovoljno kockica, previše kockica). Većina se slaže kako je dob od četiri godine minimalna za slaganje i razumijevanje sitnih 'legića'.

Neovisno o tome jesu li vaši mališani ljubitelji automobila, Jurskog parka ili životinjskog svijeta, u širokoj ponudi 'legića' pronaći ćete savršenu opciju za najbolji božićni poklon. Ako se mučite s pohranom sitnih kockica, u Lidlovoj ponudi nalazi se i praktičan regal upravo s tom namjenom, s tri velike ladice.

Lego kocke različite vrste, 119, 00 kn, Regal za kocke, 249, 00 kn (od četvrtka, 9.12.)

image
Lidl Hrvatska

3. Hot Wheels

Kultni autići već više od 40 godina izmamljuju osmijeh na lice kako djece, tako i nešto starijih kolekcionara. Riječ je o marki igračaka u obliku automobila koje je davne 1968. lansirao američki proizvođač Mattel. Primjerene su za djecu od 3 godine starosti pa nadalje. Ovih blagdana u Lidlu možete pronaći setove od pet autića u različitim modelima i bojama.

Hot Wheels autići, 55, 00 kn (od četvrtka, 11.11.)

image
Lidl Hrvatska

4. Marvel akcijski junaci

Ovih blagdana još jedan od trendova bit će igračke s motivima Marvel junaka. Spiderman, Iron Man, Kapetan Amerika i ekipa već su desetljećima obožavani. Akcijske figure su toliko dobar poklon jer potiču maštu, razvijaju socijalne vještine vašeg djeteta (jer se može igrati s prijateljima), a ako vi sudjelujete u igri, svakako pustite da vaše dijete odredi tijek priče i likove. Ukoliko je i vaše dijete fascinirano podvizima slavnih akcijskih junaka, njihove figurice u visini od 24 centimetra idealna su ideja za poklon.

Akcijska figura, 77, 00 kn (od četvrtka, 11.11.)

image
Lidl Hrvatska

5. Paw Patrol

Animirana serija „Paw Patrol“ već neko vrijeme je jedna omiljenih među djecom. Ukoliko u domu imate malenog fana Rydera i njegovih hrabrih psića, jasno je što trebate staviti ispod božićnog drvca. Ponuda igračaka s motivom ovih junaka je zaista raznovrsna, stoga birajte po preferencijama vašega djeteta. U Lidlu možete pronaći bojanke, figurice te setove društvenih igara s likovima iz serije, no vjerujemo da bi najveće oduševljenje kod najmlađih izazvao set za pretvaranje u najdražeg junaka.

Paw Patrol set za igru „Postani junak“, 139, 00 kn (od srijede, 17.11.)

image
Lidl Hrvatska

6. Drvene igračke u Montessori stilu

Montessori odgoj ime je dobio prema začetnici Mariji Montessori, talijanskoj pedagoginji. Njime se djeci daje velike sloboda i na taj način oslobađa njihov puni kreativan potencijal. Djecu se ne kritizira već ih se uči kako su greške dobre ako na njima naučimo, treba mu uvijek biti podrška i odgajati ga u prijateljskoj atmosferi. U Lidlu možete pronaći igračke zahvaljujući kojima ćete postulate Montessori odgoja primjeniti samostalno i u svojem domu, posebno dizajnirane drvene igračke koje će potaknuti dječju maštu, a istovremeno im izvježbati senzo-motoričke vještine. Već za one najmanje, od prve godine života, možete nabaviti geometrijsku slagalicu i vježbati s njima za sve izazove koji ih tek čekaju.

Drvena geometrijska slagalica, 24,99 kn (od četvrtka, 2.12.)

image
Lidl Hrvatska

7. Mini ambulanta

Poznato je kako se najmlađi vole uživljavati u najrazličitije uloge, a stručnjaci tvrde kako će ove godine najveća potražnja biti za mini-ambulantama. Male doktorice i doktore razveselite 2u1 drvenom klinikom, koja je ujedno ambulanta za bebe te veterinarska stanica. Riječ je o igrački koja potiče kreativnost i maštu, a set uz drvenu konstrukciju uključuje i bogat pribor. Vašem djetetu garantira sate i sate dobre zabave.

2 – u – 1 drvena klinika, 349, 00 kn (od četvrtka, 25.11.)

image
Lidl Hrvatska

8. Jurski park

Još jedan od vječnih hitova među igračkama jesu dinosauri. Ako vaše dijete voli ove prapovijesne životinje, ovi blagdani su vrijeme kada im trebate priuštiti njihov vlastiti Jurski park. Njihovu kolekciju igračaka upotpunite novom figuricom te im omogućite oživljavanje Mezozoika unutar vlastitog doma.

Dinosaur, različite vrste, 89,90 kn (od četvrtka, 11.11.)

image
Lidl Hrvatska

9. Garaža za autiće

Ono što je djevojčicama kuća za lutke, dječacima je garaža za autiće – nepresušan izvor zabave i uvijek dobar izbor za božićni poklon. Parkirna garaža Playtive Racers ima drvenu konstrukciju, a na čak pet razina smjestile su se skakaonica, startna rampa, benzinska pumpa, autopraonica te toranj s dizalom. S obzirom na bogatstvo ovog seta, ne čudi što ga stručnjaci navode kao jedan od najtraženijih poklona sezone.

Parkirna garaža Playtive Racers, 379, 00 kn (od četvrtka, 16.12.)

image
Lidl Hrvatska

10. Fidget Pop It

Ranije ove godine ponovno je zavladala fidget manija. Nakon fidget spinnera koji su ne tako davno bili „must have“, u trgovine je stigao fidget Pop It koji je u par dana nestao s polica. Iako se u početku činilo da je riječ o prolaznom trendu, ova fidget-manija još vlada, pa će se tako prolongirati i na nadolazeće blagdane. Svakog ljubitelja ove silikonske igračke razveselit će set koji uključuje 12 fidget pop it igračaka u praktičnoj kutiji za pohranjivanje.

Fidget igračke, 89, 90 kn (od četvrtka, 16.12.)

image
Lidl Hrvatska


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Lidlom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:02