UKLAPA SE SAVRŠENO

FOTO: OPĆE ČUĐENJE ISPRED OPSKURNOG RESTORANA BRZE PREHRANE Prolaznici ostali u šoku kada su vidjeli tko stoji u redu za hamburger

 
Bill Gates ispred restorana Dick's Drive-In
 Mike Galos / FACEBOOK

Osnivač tvrtke Microsoft i dobrotvor "težak" preko 90 milijardi američkih dolara Bill Gates prošle se nedjelje evidentno zaželio brze hrane jer je fotografiran kako čeka u redu ispred restorana Dick's Drive-In u američkom gradu Seattleu, piše Daily Mail.

Bivši djelatnik Microsofta Mike Galos u utorak je objavio fotografiju Gatesa dok obučen u bordo vestu, tamnosive hlače i s crnim tenisicama na nogama čeka narudžbu koja je prema procjenama mogla koštati otprilike 7,68 dolara. Fotografiju je objavio u zatvorenoj Facebook grupi za bivše djelatnike Microsofta.

"Kada ste vrijedni otprilike 100.000.000.000 američkih dolara, vodite najveću dobrotvornu udrugu u povijesti svijeta i čekate u redu za hamburger, pržene krumpiriće i Coca-Colu poput nas ostalih... OVAKO se pravi bogati ljudi ponašaju, za razliku od onog pozera sa zlatnom WC školjkom u Bijeloj Kući", napisao je Galos uz fotografiju, aludirajući na aktualnog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa.

Fotografija je od trenutka objave do sada prikupila 17 tisuća reakcija, većinom pozitivnih, a podijeljena je 14 tisuća puta.

Galos je rekao da je Gates vrlo skroman, unatoč svojem nevjerojatnom bogatstvu. "Bill ne voli pozornost, ali je većinom prijateljski nastrojen te razumije da dosta poznat. Pričao sam s njim na tulumima, međutim ne poznajem ga dovoljno dobro da bi mu prišao na ulici ili u restoranu", rekao je Galos.

"Nitko ga ni ne primjećuje... uklapa se savršeno", rekao je jedan korisnik. "Hej, Bille! Jedan deluks i čokoladni šejk?", dodao je drugi. "Znam da voli dobar i mastan hamburger", rekao je treći.

Poznavatelji Gatesovih prehrambenih navika ističu da milijarder hamburgere inače gotovo pa isključivo jede u restoranu Burgermaster.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 06:51