NEOBIČAN ŽIVOT

Sijamske su blizanke i dijele vaginu, ali samo jedna ima dečka: ‘Dobivam puno poruka od fetišista...‘

 /Instagram
Objasnile su da nikada nisu pokušale ići na operaciju koja bi ih razdvojila jer bi to moglo biti kobno za jednu ili čak obje

Sijamske blizanke, 22-godišnje Lupita i Carmen Andrade, nedavno su progovorile o svom životu i uobičajenim zabludama koje ljudi imaju o njihovim ljubavnim vezama.

Blizanke, koje su rođene u Meksiku, ali odrasle u Connecticutu, dijele zdjelicu, reproduktivni sustav, jetru i krvotok, a svaka ima po jednu nogu - Carmen kontrolira desnu.

"Imale smo puno izazova, ali imamo sjajan život", ispričala je Carmen. "Idemo u kino i na koncerte (dijelimo jedno sjedalo) i putujemo avionima."

Objasnile su da nikada nisu pokušale ići na operaciju koja bi ih razdvojila jer bi to moglo biti kobno za jednu ili čak obje.

Kad su bile male, bili su na fizikalnoj terapiji kako bi naučile sjediti i hodati, a prve su korake napravile s četiri godine.

Unatoč njihovom stanju, njihov ljubavni život ne ispašta. Carmen ima dečka Daniela, dok je Lupita aseksualna.

"Nikada nisam pokušavala sakriti činjenicu da sam sijamska blizanka, što je značilo da sam dobivala puno poruka od tipova s fetišima", rekla je Carmen koja je upoznala svog dečka na aplikaciji za spojeve Hinge u listopadu 2020.

Iako su ona i Daniel u vezi, Carmen je rekla da nisu seksualno intimni. Tijekom prošlogodišnjeg intervjua za Jubilee, opisala je njihovu vezu više kao "blisko prijateljstvo".

Njih dvoje su razgovarali o zarukama, ali prvo žele zajednički život.

"Daniel i ja volimo djecu, ali ne želimo vlastitu. Lupita i ja ne možemo zatrudnjeti, imamo endometriozu i također smo na hormonskom blokatoru koji nam sprječava menstruaciju", dodala je.

Iako Lupita nije u vezi Danielom, Carmen kaže da se njih dvoje "jako dobro" slažu.

"Smiješno je jer ja inače ostajem budna kasnije od Lupite, ali kad Daniel prespava kod nas, ja brzo zaspem – a on ostaje budan i razgovara njom", rekla je Carmen za Today.

"Uvijek pokušavamo pronaći kompromis. Na primjer, Lupita će izabrati gdje ćemo izaći na večeru ili koju aktivnost ćemo raditi."

I dok se po ljubavnom životu razlikuju, imaju iste karijerne težnje. Oboje žele raditi u veterini, a Lupita se nada da će postati i spisateljica komedija.

Carmen je objasnila da ona i Lupita imaju isti ukus za odijevanje te da im jedna susjeda čak šiva odjeću od njihove pete godine.

Također, jedna može osjetiti emocije one druge.

https://www.tiktok.com/@carmenandlupita/video/7219685262534675754?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7227022097435313690

"Osjećam u želucu kada je Carmen tjeskobna ili kad će zaplakati", otkrila je Lupita.

Carmen je primijetila da je Lupita "puno pažljivija" od nje, kao kad su nedavno išle u trgovinu i ona je uhvatila muškarca kako ih snima, iako je on tvrdio da stvarno snima svoju kćer.

Ističu kako jedna drugoj još nisu dosadile. Na kraju dugog dana obično svaka radi nešto svoje — na primjer, Carmen radi neku školsku zadaću, a Lupita sluša glazbu.

Prisjećaju se da su imale vrlo radosno djetinjstvo i istu grupu prijatelja od malih nogu. Unatoč nekonvencionalnom životu, njih dvije su sretne, kažu, a na svom Tik Tok računu, @carmenandlupita dijele svoju svakodnevnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:30