U THE GARDEN BREWERYJU

VIDEO: AFTER WORK DRUŽENJE PREDVODI MILE KEKIN S BENDOM, STIŽE IM I SPECIJALNA GOŠĆA - LUCE! Uživajte uz craft pivo i poseban menu...

 
Mile Kekin, Luce
 Bruno Konjevic / Promo, CROPIX

Legendarni Mile Kekin dolazi s bendom u dvorište The Garden Breweryja u četvrtak, 6. lipnja. Na nastupu će im se pridružiti i sjajna kantautorica Luce, a bit će to dan rezerviran za druženje nakon posla uz craft pivo i poseban menu na Žitnjaku.

Frontman Hladnog piva u ulozi kantautora predstavlja samostalni album “Kuća bez krova” , koji mu je osigurao dvije nominacije za Porin - za album godine i najbolji album rock glazbe, a u pivovaru dolazi u punoj postavi s pratećim bendom.

“Kuća bez krova”, priča je o Kekinu, njegovu djetinjstvu, odrastanju, o krivim ženama i pravoj ženi. Autorski i dijelom autobiografski album obilježili su singlovi "Reno 4", nominiran za pjesmu godine na prošlogodišnjem Porinu i mjesecima jedan od najslušanijih u Hrvatskoj , putni "Atlas", kao i "Takav par", "Atlantida" i "Samo moja". Svoje intimno djelo Mile je zamislio kao svirani film s deset scena i jednim glavnim likom koji sliči njemu.

Kekina prate Danko Krznarić na gitari, synthu, klaviru i hammondu, Marko Bregant na steel gitari, Andrija Lazo na harmonici, Matko Gaće za bubnjevima i Neven Jurić za bas gitarom. Uz stvari s novog albuma, Mile će s bendom odsvirati i neke stare pjesme iz njegove prve solo faze kao što su "Dolje je bolje", "Maslina" i "U dva oka". Pridružit će im se talentirana Luce, jedno od vodećih imena hrvatske mlađe kantautorske scene sa svojim impresivnim i magičnim vokalom.

Druženje na Žitnjaku otvara Tomo Šunjić DJ setom, a vrata se otvaraju već u 17 sati, dok koncert počinje u 20. Glazba, hrana i pivo u vrtu Gardena na Žitnjaku savršena su kombinacija i poziv za druženje ovog četvrtka nakon posla.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 50 kuna, dok će na ulazu biti 70, a dostupne su u sustavu Entrio.hr i na njihovim prodajnim mjestima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 12:04