PUNKT

Pronađi što se događa oko tebe i osvoji nagrade uz mobilni Punkt

Ne znate li koji se koncerti, izložbe ili kino predstave održavaju u blizini vaše trenutne lokacije, vrijeme je da isprobate Punkt , mobilnu aplikaciju koja će vam reći što se odvija u krugu od nekoliko kilometara od vas. Pritom možete osvojiti lijepe nagrade.

Korisnici Punkta prema trenutnoj lokaciji pregledavaju popis evenata, a kad zabilježe lokaciju (tzv. Prijavak), dobiju i listu svih okolnih „Punkt“ mjesta, kao i informaciju gdje se trenutno nalaze njihovi Punkt prijatelji. Nema problema ni ako su njihovi prijatelji na Gowalli ili Foursquareu, jer Punkt povezuje sva tri servisa u jedan.

Konkretno, nalazite li se u kinu XY i prijavite se na toj lokaciji putem Punkta , dobit ćete obavijesti je li na tom istom XY mjestu možda još neki „punktovac“ . No osim informacije, prijavak na mjesto znači i mogućnost osvajanja manjih nagrada.

Tako primjerice Spa& Golf resort Sveti Martin nudi besplatan ulaz na bazen za sve posjetitelje koji se prvi puta prijave na to mjesto, dok zagrebački City Bowling nudi besplatan sat za sve koji se prijave i plati prvi sat.

Gazdi uvijek besplatno pivo

Pivnica Zlatni Medo u Savskoj ulici odlučila se nagraditi najlojalnijeg posjetitelja pa tzv. „gazdi“ nudi uvijek besplatnu pivsku „žirafu“.

„Gazda“ nekog mjesta je posjetitelj koji se najveći broj puta prijavio na određenu lokaciju. Za postati gazdom prvi put posjetitelj se treba prijaviti na tu lokaciju najmanje tri puta. Ukoliko se više Punktovaca prijavilo više od tri puta, „gazda“ postaje onaj koji ima najveći broj prijavaka.

Punkt mogu koristiti svi koji posjeduju iPhone, a uskoro se usluga proširuje i na ostale proizvođače mobilnih telefona.

Za početak smo za korisnike Punkta pripremili nekoliko nagradnih akcija u Zagrebu, Svetom Martinu i Varaždinu, a uskoro krećemo i s ponudama u drugim gradovima.

Lokacije:

ZAGREB

Zlatni Medo

Savska cesta 56

PONUDA: Besplatna Žirafa za Gazdu

City Bowling

Westgate shopping city

PONUDA: Svi koji se čekiraju dobivaju, uz jedan plaćeni sat, još jedan sat besplatno

SVETI MARTIN

Spa & Golf resort Sveti Martin

Grkaveščak b.b.

40313 Sveti Martin na Muri

PONUDA: besplatan ulaz na bazen za sve posjetitelje koji se prvi puta prijave

VARAŽDIN

Caffe&Club Barfly

Vatroslava Lisinskog 3

PONUDA: Svaki 5.prijavak - besplatna kava

Caffe bar Mabis

Pavlinska 3

PONUDA: Svaki 5.prijavak - besplatna kava

Caffe bar The Game

Ivana Cankara 1a

PONUDA: Svaki 7.prijavak - besplatna kava

Caffe bar SoHo

Trg Miljenka Stančića 1

PONUDA: Svaki 5.prijavak - besplatna kava

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 02:27