VIRTUALNI DUĆANI

DANAS POČINJE NAJVEĆA REGIONALNA KONFERENCIJA O INTERNETSKOJ TRGOVINI U Zagrebu se održava OMGCommerce 2013

ZAGREB - Danas u Zagrebu počinje OMG Commerce 2013. , prva i najveća regionalna konferencija o internet trgovini.

Na konferenciji, koja će trajati dva dana, sudjelovat će najvažniji trgovački brendovi, online dućani i start-upovi iz jugoistočne Europe.

'Po prvi put na jednom mjestu okupljamo najvažnije direktore online dućana i uspješnih e-comemrce projekata iz cijele regije', najavio je Ivan Brezak Brkan, glavni organizator OMGCommerce 2013 koja se održava u zagrebačkom Hiltonu DoubleTree hotelu.

'Svoja iskustva s nama će podijeliti voditelji online prodaje Konzuma, VipNeta, Emmezete, ErsteBanke, a predavanja će održati i predstavnici najvažnijih e-commerce projekata iz Srbije, Bosne, Bugarske, Slovenije i Hrvatske, rekao je Brkan.

Posebni gost konferencije je Luigi Reggiani, Googlev šef analitike za Srednju Europi i Bliski Istok. Reggiani će, po najvama organizatora, detaljno i ekskluzivno pričati o detaljima koji Googleove alate za analitiku čine neophodnima za uspješno poslovanje današnjih webshopova.

Osim predavača, OMGCommerce2013 također će organizirati okrugli stol o legislativi online prodaje u Hrvatskoj i Europskoj Uniji te raspravu o investiranju u web prodaju.

Radi se o najvećem događaju ovakve vrste u ovom dijelu Europe, a partneri projekta su Hrvatska gospodarska komora, Bicro, poslovno-inovacijska agencija Hrvatske te mnogi drugi, a medijski sponzori su Jutarnji list i Forbes.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 06:28