ŠETNJA PO PLAŽI

Ljigava snimka američkog blogera razbjesnila Srbe: ‘Mmmm, vrlo lijepo. Idemo sad do onih golih‘

 Hey Vern Travels/YouTube
U jednom trenutku je usporedio Adu s jezerom u njegovom rodnom Michiganu, a onda je napravio turu po nudističkom dijelu jezera

Američki bloger Vern Dahnke već tri tjedna boravi u Beogradu, a na svom YouTube kanalu pod nazivom 'Hey Vern Travels' objavljuje redovito snimke iz grada koji ga je, kako kaže, oduševio.

No, jedan od njegovih najnovijih uradaka koji je snimio na Adi Ciganliji, podigao je veliku buru u javnosti, jer je Amerikanac uglavnom snimao djevojke po plaži, a u jednom trenutku i kupače na nudističkom dijelu.

Snimka pod nazivom 'Vruća tijela na Adi', podigla je prašinu zbog načina na koji se Vern ophodio prema djevojkama u kupaćim kostimima tijekom snimanja vloga, pišu srpski mediji.

- Idemo na najvrelije beogradsko kupalište... Šeće se pokraj vode, tako da je ugodno - rekao je on nakon čega su uslijedile snimke ljudi s plaže, s akcentom na djevojke u kupaćim kostimima - tangama, brazilkama - ne vodeći računa jesu li one maloljetne ili punoljetne.

U jednom trenutku je usporedio Adu s jezerom u njegovom rodnom Michiganu gdje je provodio dosta vremena kao tinejdžer, a onda svoje pratitelje pripremio za turu po nudističkom dijelu jezera.

- Sad ćemo doći do najboljeg dijela plaže. Djevojke se mogu skinuti i da uživati. Zar to nije divno? - rekao je, nakon čega je zumirao djevojku u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je otkrivao njezinu stražnjicu.

- Ovo je vrlo lijepo, momci... Vrlo lijepo - rekao je dok je išao iza djevojke i njezine prijateljice.

Nakon toga je ušao u nudistički dio Ade, govoreći kako je nudizam stvar osobnog izbora te da nikome ne želi suditi.

- Došli smo do kraja plaže... Ovo je nudistička plaža, ovo su vam golaći - rekao je dok je kamerom zumirao ljude koji su se u tom trenutku obnaženi kupali na Adi.

U povratku, Vern je ponovo snimao kupače na Adi, posebno djevojke, svih godina i uzrasta, prenosi Blic.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:17