VERSACE VERSACE VERSACE VERSACE

TRENUTNO NAJPOPULARNIJA SVJETSKA RAP GRUPA MIGOS DOLAZI NA EXIT! Petrovaradinska će tvrđava gorjeti kao nikad do sad, ovakav tulum još nije vidjela

Migos
 Mario Anzuoni / REUTERS
 

Globalni glazbeni fenomen iz Atlante i najpopularnija svjetska rap grupa Migos stiže na glavnu pozornicu Exita.

Ovogodišnji apsolutni headlineri vodećih festivala na službeno najbolji europski veliki festival dolaze s vrha američke top liste albuma čije prvo mjesto su osvojili s čak dva albuma.

Tako su za samo godinu dana postali jedna od svega pet rap grupa kojima je to uspjelo u karijeri, a s vrtoglavih 15 pjesama koje su se istovremeno našle na američkoj top-listi, Migos su oborili rekord star 54 godine koji su prije njih držali samo Beatlesi.

Trio koji čine Quavo, Offset i Takeoff svijet je zaludio hitovima "Versace", "Stir Fry", "Slippery" i "T-shirt", a njihov megahit “Bad and Boujee” inkasirao je preko 600 milijuna YouTube pregleda i držao svjetski tron puna četiri tjedna uprkos tome što je izašao u isto vrijeme kad i megahit Eda Sheerana "Shape of You".

Dok ih je Guardian upsoredio sa Beatlesima, Rolling Stone ih je proglasio grupom koja oblikuje popularnu kulturu. I trenutno najtraženiji holivudski glumac Donald Glover u svom pobjedničkom govoru na Zlatnim globusima za Migose je izjavio: "Oni su Beatlesi ove generacije!"

Uz dvije Grammy nominacije i plejadu zvijezda s kojima surađuju kao što su Pharrell, Nicki Minaj, Drake, Gucci Mane, Katy Perry, Justin Bieber, Cardi B i brojni drugi akteri ove prave planetarne "Migomanije", jasno je da će popularna trojka iz Atlante još dugo vladati svjetskom scenom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 07:36