SEINE

Pogledajte spot trip-hop benda iz Zagreba u kojemu se pojavljuje i srpski glumac Bane Trifunović, glumi meteorologa

Seine

 /Marina Uzelac
Spot za ‘Malolije‘ prikazuje meteorologa u svijetu u kojem kiša nikad ne pada, premda je stalno u najavi

Zagrebački trip-hop trio SEINE objavio je novi videospot ‘Malolije‘ u režiji Marine Uzelac, pančevačke režiserke sa zagrebačkom adresom, a u spotu nastupa i poznati srpski glumac Bane Trifunović.

"Malolije; je drugi singl s hvaljenog albuma "Naizust"; koji je objavljen 2022. godine (Moonlee Records, Vox Project) i našao se pri vrhu svih godišnjih top-lista. Videospot je rezultat crowdfunding akcije Signed Collection u suradnji sa portalom Ravnododna, u kojoj su fanovi grupe podržali spot kupovinom njihovih vinila i na taj način financirali snimanje.

Sniman u Pančevu, "Malolije"; prikazuje meteorologa, kojeg glumi poznati srpski glumac Bane Trifunović, u svijetu u kojem kiša nikad ne pada, premda je stalno u najavi. Kako se meteorolog s time nosi, pogledajte u videu.

Seine jesenska turneja:

U sklopu jesenske turneje Seine će nastupati, nakon Zagreba, 20.rujna u Beogradu (Dok‘n‘Ritam), 5. listopada u Ljubljani (Gromka), 6. listopada u Mariboru (Vetrinski Dvor). 20. listopada se vraća u Beograd (Kvaka 22), dok 21. listopada dolazi u Osijek (Slamanje).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:46