PREDSTAVILI SPOT

Pipsi novu pjesmu ‘Većinom‘ usporedili s pospremanjem i brzinskom rekapitulacijom onoga gdje smo i što smo

Dubravko Ivaniš (PipsChips&Videoclips)

 Matej Grgić
Studijski album imena ‘Vesna‘, prvo dugačko izdanje benda nakon deset godina i nagrađivanog remek-djela ‘Walt‘, stiže 17. listopada

Grupa PipsChips&Videoclips predstavila je u utorak novi singl i pripadajući videospot za pjesmu "Većinom". Ista najavljuje album "Vesna", koji će biti objavljen u utorak, 17. listopada, a cijela diskografska akcija Pipsa dolazi u vrijeme kad je bend rasprodao pet uzastopnih koncerata u klubu Sax.

Nakon odličnog singla "Pariz", Pipsi pred samu objavu novog studijskog albuma predstavljaju pjesmu "Većinom". Glazbu potpisuju Dubravko Ivaniš, čiji je i tekst, zatim Marko Levanić i Ivan Božanić, producent, dok su za miks zaduženi Pavao Miholjević i Jurica Ferina.

- ‘Većinom‘ doživljavam kao pospremanje i brzinsku rekapitulaciju onoga gdje smo i što smo. Možda je tako najbolje startati s ‘Vesnom‘, na čisto, bez repova. I Gonzo je slično napravio s videom koji je reminiscencija na čitav niz spotova koje smo zajedno radili praktički od prvog dana benda - izjavio je Dubravko Ivaniš.

A video potpisuje upravo autor najvećih i najznačajnijih ostvarenja benda - Radislav Jovanov Gonzo. Materijal je montirala Anita Jovanov, a u snimanju su sudjelovali Dinka Vuković, Ivana Pavlović, Hrvojka Begović, Damir Klemenić, Lucija Ivaniš, Toma Medvešek i hulahopdžijska banda.

"Pariz" i "Većinom" najavili su novi studijski album Pipsa imena "Vesna", koji stiže 17. listopada. To je prvo dugačko izdanje benda nakon deset godina i nagrađivanog remek-djela "Walt". Prvi koncerti, na kojima će se nove pjesme nakon objave moći čuti uživo, planirani su od 7. do 11. studenoga u zagrebačkom klubu Sax. Petodnevna rezidentura Pipsa u Palmotićevoj ulici već je rasprodana.

image

PipsChips&Videoclips

Matej Grgić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:52