‘PATER FAMILIAS‘

Evo kako Mile Kekin opisuje svoj novi singl: ‘Za muškarčine koji ne žele klečati, nego plesati‘

Mile Kekin ima novi spot za singl ‘Pater familias‘

 PROMO
Promocija trećeg samostalnog albuma ‘Nježno đonom‘ najavljena je za 10. studenoga u zagrebačkom Vintage Industrial Baru

"Pater familias" novi je singl skinut s nedavno izdanog albuma Mile Kekina "Nježno đonom". Trominutni svirani film u režiji maštovitog Doringa suptilno odgovara na goruća pitanja: Što je zajedničko svim ratovima koji se trenutno vode u svijetu?

- Na čelu zaraćenih država i naroda uvijek su muškarci. Nikad žene, isključivo muškarci. Je li to neka urođena greška u proizvodnji kod nas muških ili je problem u tome da nas se od malih nogu nešto krivo uči - pita se Mile Kekin i poručuje:

- Za muškarčine koji ne žele klečati, nego plesati stiže ‘Pater familias‘.

Sarkazmom stihova "Pukni puško/vrati nas u ta vremena/kad je muško bilo muško, a žena samo žena", Mile komentira patrijarhat i pita se: "Odakle ta vječna potraga za vođama koji nas trebaju odvesti u bolje jučer te zašto danas neki muškarci - retroseksualci - radije pokorno kleče, nego da ustanu i zaplešu u veselom ritmu Pater familiasa?".

Mile Kekin održat će promociju svog trećeg samostalnog albuma "Nježno đonom" u petak, 10. studenoga, u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Bogat presjek beskompromisnog i prepoznatljivog autorskog potpisa sastavljen od uspješnica samostalne karijere, ali i dobro poznatih hitova Hladnog piva Mile će upotpuniti pjesmama s novog albuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:14