NAŠE MLADE SNAGE

Danas i sutra pomest će vas zvukovi sa Supervala: Čak 30 najboljih bendova zasvirat će u Vintageu

Superval plakat

Prije koncerta održat će se i radionice za sve zainteresirane

Ovogodišnje izdanje festivala osnovnoškolskih i srednjoškolskih bendova Superval održat će se 16. 6. i 17. 6. u Vintage Industrial Baru, a svirat će 30 bendova iz cijele Hrvatske. Superval, koji je prerastao u pravi ‘mali‘ festival koji okuplja ne samo prijatelje i rodbinu, već istinske zaljubljenike u novi zvuk i sve koji će podržati mlade snage, ove se godine bilježi svoje četvrto izdanje.

Na Supervalu nastupaju bendovi iz cijele Hrvatske, ove godine su to: D., Extroft, Frequency, Freston, Gabra, Gradske Bitange, Kon+rol, Kunst, Ledena kava, Linija 109, Neodlučni, Nihil, Plazm, Prater, Prazan stan, Prosti prst, Raspad sistema, Razor, Rhaphigaster nebulosa, Slow Cured, Soba 503, Stargazer, Sunshine and Rainbows, Šteker, Teret, The Bills, Thorns, Vaktal, Westsiders i Željezne pilule.

Prije koncerata će se oba dana održati besplatne edukativne radionice otvorene za sve posjetitelje i sudionike Supervala. Radionice će održati predstavnici HDS ZAMP-a, Sara Ercegović, Đurđica Sarjanović, Ružica Popović, Frane Tomašić, Mirko Burazer i Mate Škugor.

image

Superval radionice

Za sve zainteresirane na znanje: dnevne ulaznice po cijeni od 5 eura, te festivalske po cijeni od 7 eura mogu se kupiti u Vintage Industrial Baru (Savska cesta 160) i Dirty Old Shopu (Tratinska 34), kao i na webu Dirty Old Shopa.

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba, HDS-ZAMP-a i HEP-a, te donacijama GRAFIK.net, Školska knjiga, Beštija i pekarnica Dinara.

image

Superval satnica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:53