UZBUDLJIVA SF PRIČA

VIDEO: ZABORAVITE 'IGRU PRIJESTOLJA', OVA SERIJA POMIČE GRANICE TELEVIZIJE Eksplicitne scene seksa i orgija iznenadile fanove

 Screenshot / YouTube

Zaboravite ‘Igru prijestolja’; najluđi i najeksplicitniji seks koji pomiče granice televizije više se ne događa u Westerosu. Nove broj jedan scene seksa odvijaju se u seriji ‘Westworld’ koja se emitira na HBO-u.

Veliku je prašinu podigla posebno posljednja, peta epizoda ove znanstvenofantastične drame nazvana ‘Contrapasso’, piše Us Weekly.

Scene grupnog seksa nisu nepoznanica na malim ekranima, no ‘Westworld’ je otišao korak dalje s brojnom orgijom zlatno obojanih sudionika. Osim što su vjerojatno srušili rekord u broju ljudi koji istovremeno uživaju u seksu na televiziji, gotovo je sigurno bilo i akcije među androidima.

Međutim, kako pišu mediji, nije baš svako pomicanje granica eksplicitnog u ovoj seriji zabavno ili seksi. Čini se da je jedan od stručnjaka u zaštitnom odijelu obljubio neaktivne robote. Možda ćete pomisliti da scena nije toliko odvratna obzirom da se ne radi o ljudima, no tome navodno nije ni blizu tako.

Golotinje je, naravno, bilo posvuda u ovoj epizodi, a najimpresivniju ‘opremu’ ima robot Bart. Ako je suditi prema reakcijama gledatelja, nitko se ne bi bunio kad bi Bart postao redovni lik serije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 18:35