Balzami u kutijicama od 10 ml s pastelnim poklopcima doživjeli su već svoje 5. reizdanje, a koriste se za njegu kože lica, usana i tijela

 RAJNA RAGUŽ
BEAUTY TALK

Ljepota, mirisi i njegujuće strasti Ivane Vukušić

Zagrebačka manekenka - i kolekcionarka kozmetičkih proizvoda - otkriva svoje preparativne i make-up favorite za toplu sezonu s manje odjeće, kad je u prvom planu hidratizirana i blistava koža.

Zagrebačka manekenka - i kolekcionarka kozmetičkih proizvoda - otkriva svoje preparativne i make-up favorite za toplu sezonu s manje odjeće, kad je u prvom planu hidratizirana i blistava koža.

Kako izgleda maksimalizam u minimalističkoj izvedbi jako dobro zna Ivana Vukušić, 28-godišnja zagrebačka manekenka, stilistica i osnivačica modnog brenda Nine Studio čija je kozmetička torbica krcata raznoraznim proizvodima, ali se doima kao da na licu ne nosi ništa. Doduše, do tog bi zaključka došao samo površni promatrač jer će svaki beauty junky već na prvi pogled shvatiti da Ivana ima besprijekorno njegovanu i hidratiziranu kožu koja naprosto blista od zdravlja. To je, među ostalim, rezultat pažljivog odabira i korištenja preparativne, ali i dekorativne kozmetike.

image

Melem Glow&Go puder losion u dva tona - Light i Dark - ima svilenu, bogato pigmentiranu teksturu, učinkovito prekriva sitne nepravilnosti na koži, daje joj osunčani izgled i luksuzan sjaj

RAJNA RAGUŽ

"Iz kuće ne izlazim bez toniranog SPF-a, korektora i rumenila, jer tako izgledam svježije. Trepavice obvezno oblikujem uvijačem", govori Ivana Vukušić koja obožava isprobavati nove proizvode. Drži se, kaže, provjerenih i testiranih favorita kao što su Melemov klasični balzam (podsjeća je na djetinjstvo), Cica obnavljajuća krema za ruke te Lips&Cheeks u nijansi Dreamy Rose. Ivani, kao ljubiteljici dekorativne kozmetike s njegujućim svojstvima, taj je proizvod ključan za dobar dnevni izgled.

image
RAJNA RAGUŽ

Premda sebe ne doživljava kao influencericu, činjenica da je zaštitno lice i ambasadorica mnogih domaćih modnih brendova sugerira da publiku na društvenim itekako zanima što i kako nosi. Svatko tko je ikad zavirio na njen profil može tako vidjeti da je Ivana ljubiteljica monokromatskih odjevnih kombinacija, a važno joj je da joj kožu dodiruju prirodni materijali kvalitetne izrade. Zato je preklani sa svojom bakom i pokrenula brend Nine Studio čija su okosnica haljine koje se mogu nositi i danju i noću.

image
RAJNA RAGUŽ
image
RAJNA RAGUŽ

"Fascinirana sam ručnim radom i tradicionalnom izradom pletenih komada, u čijoj su izradi vješte starije generacije, mi mladi baš i ne. Ovako imam dojam da se ta znanja spašavaju od zaborava", govori Ivana Vukušić koja je i najbolji model kreacije Nine Studija jer ističu njeno vitko i utenirano tijelo. Rezultat je to zdravih prehrambenih navika (dobro, ponekad zgriješi s gumenim bombonima), ali i redovite tjelovježbe. Trudi se, kaže, da joj minimalno jedan obrok u danu sadrži proteine, obožava voće i ništa si ne zabranjuje, ali se trudi u svemu biti umjerena. Protekle dvije godine formu održava uz pomoć Lagree Magareformera, oblika treninga na koji odlazi dva do tri puta tjedno, a obožava i uspon po svježem zraku do Sljemena.

image
RAJNA RAGUŽ
image

‘2 u 1‘ njega i make-up: Lips&Cheeks balzam za usne i obraze

RAJNA RAGUŽ

"Ključan je kontinuitet, ali i pronaći tip tjelovježbe koji ti najviše odgovara. Tako se lakše natjerati na pokret kad dođu bezvoljni trenuci – a oni uvijek i svima dođu", kaže Ivana Vukušić koja je, drugim riječima, odavno spremna za toplu sezonu s manje odjeće. Na Glorijinom snimanju pokazala je odjevne i njegujuće favorite za nadolazeću sezonu. Ključno je, kaže, da je sve prirodno (obožava miris i dodir pamuka), ali i multifunkcionalno - kao što su Melemovi proizvodi. Tu su klasični balzami u metalnim kutijicama (s neodoljivim pastelnim čepovima), zatim Melt–In–Butter, balzami Lips&Cheeks te Glow&Go tonirana puder krema za tijelo koja prekriva sitne nepravilnosti i daje koži holivudski sjaj.

image
RAJNA RAGUŽ
image
RAJNA RAGUŽ
image
RAJNA RAGUŽ
image

Ivana je na snimanju ekskluzivno isprobala Melemov novi Melt-in-Butter za usnice i oduševila se njegovim pakiranjem, teksturom i učinkom. Izgleda da ce njena kozmetička torbica biti bogatija za još jedan Melemov proizvod.

RAJNA RAGUŽ
image
RAJNA RAGUŽ
image
RAJNA RAGUŽ
image

Najnoviji Melemov proizvod je Melt–In–Butter

RAJNA RAGUŽ
image
RAJNA RAGUŽ

Kreativno vodstvo Romano Decker

Fotografije Rajna Raguž

Styling Ivana Vukušić

Make-up Sonja Pašalić

Kosa Salon Teuta

Zahvaljujemo agenciji Bruketa&Žinić&Grey na ustupljenom prostoru The One Piece Gallery i pomoći pri snimanju editorijala.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Melem

Linker
29. travanj 2024 11:39