Genijalno!

Žena je odlučila pokazati svijetu kako popraviti rupe na odjeći bez igle ili konca

 YOUTUBE /@LEARNING CRAFT/
Jednostavno popravite rupu na svojoj omiljenoj majici, kratkim hlačama ili drugom materijalu. Ova metoda bez šivanja izmamit će vam osmijeh

Svi smo barem jednom imali "Oh-ne!" trenutak kada primijetimo da je na našoj omiljenoj odjeći nastala rupa. Sljedeći put kad vam se to dogodi, ne brinite. Iritantna rupica ne znači da morate odbaciti svoj omiljen komad odjeće. Mnogi će vjerojatno potražiti iglu i konac i poželjeti samostalno ukloniti smetnju, ali ako nemate iskustva vrlo vjerojatno čete uništiti odjevni predmet ako napravite jedan pogrešan korak prilikom šivanja. Sigurno se pitate postoji li način da sve to učinite na puno lakše? Postoji, a rješenje donosimo u ovom videu!

Zahvaljujući ovom rješenju više nećete imati problema s odjećom koja ima rupu i zasigurno je nećete uništiti šivanjem. U ovom videu saznajte kako najbrže i najsigurnije ukloniti rupu na odjeći. Ova metoda najbolje funkcionira za male rupe. Ako imate veliku rupu, možda ćete morati posegnuti za iglom i koncem (osobito ako vam nedostaju dijelovi materijala).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. ožujak 2024 17:34