BRZO I JEFTINO

Uz ovaj jednostavni trik više nećete imati muke s naslagama prašine i masnoće

 /SHUTTERSTOCK
Ovaj trik jednako dobro funkcionira i u prostotijama gdje imate manje prometa

Svi smo za brze trikove za čišćenje koji olakšavaju kućne poslove. Ovaj jednostavni potez uštedjet će vam sate penjanja na stolac za čišćenje teško dostupnih mjesta. Ispostavilo se da će vas rola voštanog papira zaštititi od prašnjavih ploča i masnoće po kuhinji!

image
/SHUTTERSTOCK

Što je trik s od voštanim papirom?

Jako je jednostavno: stavite list voštanog papira na teško dostupne površine. Umjesto da se zalijepe za vrhove ormarića, čestice će se zalijepiti za površinu voštanog papira. Zatim, kada dođe vrijeme za dubinsko čišćenje kuće, sve što trebate učiniti je pažljivo presavinuti papir, baciti ga i zamijeniti novim.

Ako imate snažan stropni ventilator ili želite staviti voštani papir na mjesto gdje bi moglo biti propuha, upotrijebite dvostranu traku da pričvrstite papir na mjesto i osigurate da prljavština ne prođe ispod njega. Listove voštanog papira treba mijenjati svaka tri do četiri mjeseca.

image
/SHUTTERSTOCK

Djeluje i izvan kuhinje

Ovaj trik također dobro funkcionira u sobama s malim prometom. Možete obložiti komode i škrinje u gostinjskoj sobi koje se puno ne koriste. Neposredno prije nego što vaši gosti dođu u grad, bacite prašnjavi papir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 12:59