video

Trikom s aluminijskom folijom osvojio je žene diljem svijeta i spasio ih od nervoze i frustracija

 /SHUTTERSTOCK

Aluminijska folija, proizvod je bez kojeg se ne može zamisliti moderno kućanstvo. Danas gotovo da nema domaćice koja ju ne koristi.

No, većina ljudi dobro zna da nema veće frustracije i nervoze od one kada se pri otvaranju novog pakiranja folije zaglavi komadić trake koja ga drži, a zatim se folija potrga po sredini i tako se nepravilno i konstantno odmotava. Grozno, zar ne?

Često počinje s nekom bezazlenom "ogrebotinom" koja potpuno izolira ostatak folije, a kada ju odmotate dobijete poderane i nepravilne slojeve s kojima zapravo ne možete ništa.

Pogledajte video!

Ipak, čini se da je tim nevoljama konačno došao kraj. U objavi koja kruži internetom pojavilo se rješenje koje može pomoći kod jedne od najvećih muka u kuhinji, prenosi srecna.republika.rs.

Tako je jedan muškarac u videu otkrio kako odmotavanjem potrganu foliju vratiti u prvobitno stanje i koristiti je ‘normalno‘.

Poderao je foliju, uzeo njen komadić koji je zgužvao i počeo njime trljati potrgani dio folije dok se nije "otvorila" i počela odmotavati.

- Dobar posao! - samo je jedan od komentara ispod ove objave.

- Nisam znala! Hvala vam - komentirala je oduševljena pratiteljica.

Hoćete li vi isprobati ovaj super trik?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 14:51