Upija sve

Super-upijajuća spužva o kojoj svi pričaju popularnija od glazbenih zvijezda, i to s razlogom

 SPh2ONGE
SPh2ONGE dolazi u četiri različite boje, a svaka je u stanju zadržati osam puta svoju težinu u tekućini

Zadovoljavajući video isječci imaju tendenciju postići jako veliku popularnost na društvenim mrežama, a snimka ove super upijajuće spužve koja vrhunski obavlja svoj posao nije iznimka. Magična spužva se zove SPh2ONGE, a trenutno je popularnija čak i od nekih glazbenih zvijezda, preciznije rečeno ima milijune pregleda i lajkova na TikToku.

SPh2ONGE koristi "tehnologiju otvorenih ćelija" za usisavanje gotovo svake tekućine na koju se stavi. Prvo je stekla slavu na Instagramu, a SPh2ONGE je nedavno otišla i na TikTok gdje je baza obožavatelja eksplodirala zahvaljujući interakciji kreatora s komentarima.

image
SPh2ONGE

Što više ljudi sumnja u moć SPh2ONGE, SPh2ONGE im više pokazuje da su u krivu, upijajući sve vrste prolivenih tekućina - i skupljajući ozbiljan broj pregleda u tom procesu.

image
SPh2ONGE

SPh2ONGE dolazi u četiri različite boje, a svaka je u stanju zadržati osam puta svoju težinu u tekućini. Kako biste ju održali čistom, jednostavno isperite i ocijedite SPh2ONGE kada završite s korištenjem i ostavite da se osuši - stvrdnut će se ako je neko vrijeme ne koristite, stoga ga jednostavno ponovno stavite pod vodu kada dođe vrijeme za čišćenje.

image
SPh2ONGE

Ove spužve ne kapaju, ne ostavljaju mrlje i mogu se koristiti vlažne za brisanje prašine i uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca. A ako stvarno želite zadržati svoj SPh2ONGE neko vrijeme, zapravo ju možete baciti na pranje u perilicu s rubljem.

image
SPh2ONGE

Tvrtka sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu sada nudi pregršt različitih proizvoda za čišćenje koji će se pridružiti vašem SPh2ONGE u kuhinji, uključujući super upijajuću krpu, jastučić za ribanje i ekološki prihvatljive spužvaste maramice od celuloze na bazi drveta. Možete isprobati cijelu liniju proizvoda uz SPh2ONGE Beginner Bundle.

Čitanje recenzija je uvijek zabavno, ali gledanje videa na TikToku? Sada je to vrsta svjedočenja o čišćenju o kojoj možete postati ovisni. SPh2ONGE možete naručiti na sph2onge.co.uk za 35 kuna po komadu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:27