DOBRA IDEJA

Ovaj iznenađujući predmet pomoći će vam da organizirate kutije folije za hranu

 ifyoucare_usa/Instagram
Uredski predmet — koji se koristi za pohranjivanje mapa, papira i časopisa — savršene je veličine za držanje kutija folije za hranu

Nema sumnje da su omoti za hranu kao što su aluminijska folija i pergamentni papir osnovne stvari u kuhinji. Međutim, ako ste poput većine ljudi, kutije vjerojatno spremate u ladicu. To ih stavlja na dohvat ruke i lako dostupnima za korištenje, ali također rezultira s ‌puno izgubljenog prostora. Uostalom, ako na kutije stavljate i druge predmete, to može biti poprilično pretrpano i nezgodno.

image
ifyoucare_usa/Instagram

Imajući to na umu, možda biste trebali preskočiti ladice kada spremate folije za hranu. Poslušajte savjet korisnice TikToka @shaynaalnwick i umjesto toga upotrijebite organizator za datoteke. Uredski predmet — koji se tradicionalno koristi za pohranjivanje mapa, papira i časopisa — savršene je veličine za okomito držanje kutija folije za hranu.

image
shopee

Stavite ljepljive trake na držač, a zatim ga zalijepite na unutarnju stranu vrata ormarića. Druga je mogućnost jednostavno staviti organizator datoteka u ormarić ili na policu u smočnici. U svakom slučaju, ovaj trik će vam omogućiti da maksimalno iskoristite svoj vertikalni prostor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:56