tako jednostavno

Nećete potrošiti ništa novca, a ovaj proizvod (kojeg sigurno imate kod kuće) očistit će vašu perilicu posuđa u roku keks!

 /SHUTTERSTOCK

Kako se zapravo čisti perilica posuđa? Postoji li neki jednostavan, a dobar način? Postoji. Tiktokerica Shantel Mila koja na svom profilu dijeli brojne korisne trikove za održavanje doma, savjetuje da iskorištene kriške ili polovice limuna stavite na gornju policu perilice posuđa nakon cijeđenja i uključite je na redoviti ciklus.

Rezultati ovog jednostavnog procesa su nevjerojatni, jer limunska kiselina otapa kamenac, uklanja neugodne mirise iz perilice i skida površinski sloj masnoće s posuđa, ostavljajući perilicu blistavom čistoćom i mirisnom.

-Bilo bi dobro da koristite samo iscijeđene komadiće limuna bez sjemenki iz dva razloga. Prvi je da se sjemenke mogu zaglaviti u odvodu stroja i uzrokovati kvar, a drugi je da limunska kiselina u prevelikim količinama može oštetiti gumu na stroju. Također, ovo se ne preporučuje stalno, već samo povremeno, kako kiselost ne bi nagrizala i oštetila osjetljive dijelove uređaja - objasnila je.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 14:37