zlatni trik

Napravite ovo svaki put kada kupite papir za pečenje i riješite tako veliki problem svakog doma: ‘Ne može jednostavnije!‘

 /SHUTTERSTOCK

Svaka domaćica zna koliko je teško ukloniti kombinaciju prašine i masnih para koji jednostavno stvaraju naslage koje je teško očistiti. Imamo sjajan savjet za vas. Na gornje površine elemenata u kuhinji stavite papir za pečenje koji će skupljati te masne pare i prašinu.

Znamo da mnoge žene misle da je papir za pakiranje bolje staviti tamo. No, budimo iskreni: koliko nam je posla potrebno da izrežemo pravu veličinu, koliko često zaboravimo kupiti novu rolu papira? Koliko vremena utrošimo da odaberemo odgovarajući uzorak, iako znamo da se te površine ne vide? Papir za pečenje rješava sve te probleme.

Ne treba vam podsjetnik - kada kupite novo pakiranje, vrijeme je da ga zamijenite. I da ne zaboravimo – ne, kuhinjska krpa ne može poslužiti kao zamjena – prelagana je i papiri će odletjeti s ormarića na prvi propuh, prenosi Krstarica.

Ako su kuhinjski elementi visoki, to će biti veliko olakšanje. Gornje površine često su najprljavija mjesta u kuhinji, a održavanje će na ovaj način biti mnogo jednostavnije. Ako se u kući pojave insekti, slobodno na ovaj papir stavite malo domaćeg sredstva protiv žohara i ribanje više neće biti potrebno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:30