PUNO ZNAČI

Jednostavan savjet koji trebate imati na umu sljedeći put kada kupujete organizatore

 Kadarius Seegars/Unsplash
Bilo da organizirate hladnjak, ladice ili kućni ured, organizatori mogu puno pomoći u stvaranju učinkovitog organizacijskog sustava

Bilo da organizirate svoj hladnjak, kupaonske ladice ili svoj kućni ured, pravi organizatori mogu puno pomoći u stvaranju učinkovitog organizacijskog sustava. Ali nisu svi organizatori stvoreni jednaki. Neki su nevjerojatno elegantni, ali ne toliko funkcionalni, dok drugi mogu biti briljantno osmišljeni, ali ne tako privlačni.

"Kada vidite organizatore s poklopcima po izvrsnim cijenama, to ne znači da su oni doista fantastični za organiziranje", kaže profesionalni organizator Leslie Hatch Gail za Apartment Therapy. “To samo znači da vam trgovina pokušava prodati proizvode za organiziranje.”

image
Unsplash

Dakle, na što biste trebali paziti sljedeći put kada kupujete organizatore? Prema Gail, postoji jedna važna stvar koju treba tražiti - a to su organizatori s pravim kutovima.

Zašto biste trebali koristiti organizatore s pravim kutovima

Kao prvo, kaže Gail, puno je manje mjesta unutar organizatora sa zaobljenim rubovima. Ova vrsta organizatora također troši dragocjeni prostor u ladicama i na policama, koje su obično pravokutne. Zaključak: "Svaka kvadratna kutija bit će učinkovitija jer ne gubi prostor."

Gail priznaje da je teže pronaći pravokutne organizatore; to je djelomično zato što je spremnike sa zaobljenim rubom lakše složiti na više različitih područja.

image
Unsplash

Ako tražite štedljiviju kutiju za pohranu, Gail kaže da nema ništa loše u korištenju kutija koje već imate u svom domu – razmislite o kutije za cipele, paklon kutijama ili čak malim kutijama u kojima je stigla vaša isporuka s Amazona. “Možda nisu toliko privlačne, ali postoji razlika između organiziranja i stiliziranja”, kaže ona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 13:45