ON NAJBOLJE ZNA

Direktor popularnog brenda otkrio kada se i kako zapravo peru traperice

 /SHUTTERSTOCK

Direktor poznatog modnog brenda "Levi‘s", Chip Bergh prije nekoliko godina je napravio pravu pomutnju među kupcima kada je rekao da traperice ne treba prati. Samo iz jednog razloga - kako bi zadržale svoj sjaj i kvalitetu.

Kada je riječ o traperu vječito se javljaju različite dileme. Je li ih potrebno prati uobičajeno kao i ostalu odjeću ili kada sami procijenimo da im je vrijeme za perilicu rublje?

Dilemu koliko često bi trebalo prati traperice razriješio je prvi čovjek Levi‘sa. U nedavnom intervjuu za nedavno za CNBC objasnio da je davne 2014. godine, kada je rekao da se traperice ne trebaju prati pogrešno shvaćen.

image
/SHUTTERSTOCK

"Nikad nisam rekao da ne perete traperice", pojasnio je Bergh u razgovoru za CNBC. Naime, direkotr Levi‘sa još uvijek ne koristi perilicu rublja da bi očistio traper. Pravi ljubitelji jeansa, ljudi koji ga zaista vole, reći će vam da ga nikada ne stavljate u perilicu rublje. Dakle, to je ono što ni ja ne radim", dodao je.

"Ako mi se stvori neka mrlja na trapericama, očistiti ću je, ali ću je očistiti na mjestu. A ako postanu zaista prljave, oprati ću ih ručno", rekao je. On objašnjava da to znači da traperice stavi pod tuš i da ih prekrije deterdžentom na isti način kao što prekriva svoje tijelo tokom tuširanja." - objasnio je za kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 04:50