SA STILOM

U samo 25 kvadrata stala je i nevjerojatno prostrana kupaonica, ostavlja snažan dojam

 Luka Kedžo
Dizajn interijera svakako opravdava geslo pod kojim se apartman Pierrot&Pierrette predstavlja gostima - Dođite kao gost, odite kao zvijezda

Tražite li moderan apartman za odsjesti u glavnom gradu Hrvatske, a ne pristajte na ništa manje od lijepog, udobnog i posebnog, vaš smjer mogao bi biti jedan od apartmana koji se nude pod imenom Pierrot&Pierrette. Danas vas vodimo u onaj od 25 četvornih metara, smješten u Gajevoj ulici na broju 6. Dizajn interijera svakako opravdava geslo pod kojim se apartman predstavlja gostima - Dođite kao gost, odite kao zvijezda. Zahvaljujući modernom, neočekivanom i pomalo kraljevskom uređenju interijera, ne sumnjamo da će baš takav osjećaj u onima koji će tu boraviti izazivati ovaj apartman. To je mali, ali udoban apartman za dnevni najam koji obuhvaća veliku prostoriju s bračnim krevetom, malom kuhinjom te stolom. Apartman ima i prostranu kupaonicu što je rijetkost u ovakvim apartmanima, ali uvelike pridonosi komforu gostiju.

image
Luka Kedžo
image
Luka Kedžo

Glavni aduti su tapecirani namještaj koji pridonosi klasičnom, ali i toplom ugođaju te art deco tapeta kojoj su u protuteži "subway" pločice kuhinje postavljene cik-cak

- Prilikom dizajniranja apartman osim postizanja velike razine udobnosti željeli smo se stilski uklopiti u okolinu unutar koje se apartman nalazi. Kako se radi o urbanoj jezgri grada odlučili smo se za modernizirani klasicizam u kojem nalazimo element art decoa i to kroz uporabu materijala, geometrijskog stila, ali i rasvjete te nezaobilazni tapecirani namještaj koji pridonosi klasičnom, ali toplom ugođaju. Kada radimo odabir materijala osim dekorativnog aspekta u obzir uzimamo i namjenu samog prostora. Kako se ovdje radi o apartmanu za dnevni najam koristili smo materijale koji imaju povećanu otpornost na habanje - objasnili su vlasnici koji ističu kako je glavna zvijezda ovog apartmana art deco tapeta kojoj se u protuteži nalaze "subway" pločice kuhinje postavljene u cik-cak raspored. To je napravljeno kako bi se postigla geometrijska razigranost zidnih obloga. Sve je dodatno povezano sa stropnom štukaturom i raskošnim drvenim dovratnicima vrata.

image
Luka Kedžo
image
Luka Kedžo
image
Luka Kedžo
image
Luka Kedžo

- Ono što većina gostiju izdvaja je velika razina komfora te kupaonicu. Uporabom crnih zidnih pločica, crnobijelih podnih pločica s geometrijskim uzorkom te provlačenjem podnih pločica na jedan zid tuša dobili smo ambijent koji, prema riječima gostiju, ostavlja snažan i raskošni dojam. Svemu dodatno doprinosi i velika količina prirodnog svjetla u kojem se ova kupaonica doslovno kupa - pričaju vlasnici i ističu kako je apartman po sistemu "ključ u ruke" dizajnirala i opremila Jelena Bjelajac iz Posh Blvd studija specijaliziranog za dizajn interijera (www.poshblvd.net ili instagram @posh_blvd).

image
Luka Kedžo

Više informacija potražite na sljedećim poveznicama: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i instagram: @pierrot_and_pierrette.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Pierrot&Pierrette apartmanima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:08