NEVJEROJATNO!

Ovo je stan koji se iznajmljuje za nevjerojatnu cifru, a nema ni kuhinjski sudoper

ilustrativna fotografija

 /SHUTTERSTOCK
Ovo je možda najbolji dokaz koliko tržište nekretnina izmiče kontroli

Tržište za najam nekretnina u New Yorku doista probija sve granice i vjerojatno vam je već poznato kako je bilo mnogo nekonvencionalnih stambeni aranžmana koji su se pojavili kao odgovor, poput stana koji nije veći od parkirnog mjesta. Sada je tu novi dodatak popisu: onaj koji nema vlastiti kuhinjski sudoper, prenosi Apartment Therapy.

U sljedećem videu s TikTok računa @rentnewyork, gledateljima se pruža obilazak malenog stana.

"To je to. Ovo je cijela stvar", kaže agent za nekretnine dok ulazi u stan za najam koji ima malu kuhinju, prostor u koji bi mogao stati kauč i garnitura za blagovanje, kupaonicu, ormar i spavaću sobu u potkrovlju.

Kao što je spomenuto, mjesto nema vlastiti kuhinjski sudoper, pa ćete morati koristiti onaj u kupaonici. Ali nije potpuno strašno. Apartman ima hladnjak pune veličine, vlastitu privatnu kupaonicu i iznenađujuću količinu prostora za pohranu (pod pretpostavkom da posjedujete visoke ljestve). Agent za nekretnine dodaje: "Ovo je najbolje što sam ikad vidio ispod 14 četvornih metara." Cijena najma stana u New Yorku? 2500 dolara mjesečno, odnosno približno 2300 eura

Mnogi su se u odjeljku za komentare šalili na račun veličine mjesta. "To nije stan. To je soba", rekao je netko, dok je drugi pratitelj dodao: "Hladnjak ima više mjesta nego cijeli prostor."

Neki su se također rugali njegovim značajkama. "Ima sve osim kuhinjskog sudopera!!" kaže jedan komentar. Drugi korisnik je objavio: "Zamislite da nekoga dovedete kući iz bara i on se mora popeti uz ljestve."

Drugi su izrazili zabrinutost zbog toga kako tržište nekretnina u New Yorku izmiče kontroli. "Moramo početi ograničavati iznos koji se može naplatiti po kvadratnom metru ... Ovo ne bi trebalo biti više od 1500 dolara, a čak je i to ludo."

"Je li ovo uopće legalno? OMG", rekao je netko, na što je drugi odgovorio: "To je New York!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:40