PRAVA IDILA

Čarobna planinska koliba u rustikalnom stilu za četveročlanu obitelj skijaša

 Patrick Biller
Kako bi doista dočarali ugođaj skijaške kolibe negdje u planinama dizajnerice su odabrale izbor klasičnih tkanina

Jedna aktivna četveročlana obitelj — svi strastveni skijaši — znali su točno gdje žele biti i koliko se žele zabaviti, ali kad su pronašli pravu kuću u pravoj ulici, trebala im je mala pomoć. Netom izgrađena građevina je imala sjajan oblik i konstrukciju, ali nedovoljno rustikalnog ugođaja planinske kolibe za kojim je ova obitelj žudjela.

image

Lindsay Mens i Haley Dermenjian

Patrick Biller
image
Patrick Biller
image
Patrick Biller
image
Patrick Biller

Lindsay Mens iz TOM Studia dala im je neke savjete kako mogu saviti svoje željeno gnijezdo. Uz pomoć Haley Dermenjian, Lindsay je nadogradila unutarnje arhitektonske elemente, zatim dodala teksturu i toplinu s udobnim namještajem, antikvitetima i starinskim detaljima, plus nekoliko pažljivo odabranih rasvjetnih tijela kako bi unijela skulpturu i atmosferu u glavne prostorije.

image
Patrick Biller
image
Patrick Biller
image
Patrick Biller
image
Patrick Biller

Kao i kod većine kuća za odmor, proračun je bio ograničen, tako da su Lindsay i Haley morale imati strateški pristup pri odabiru umjetnina i namještaja, fokusirajući se na objekte zanimljivog karaktera ili veličine kako bi postigle maksimalan učinak. Duboke sofe i stolci čine obiteljsku i dnevnu sobu, dok slojevi udobne tkanine stvaraju savršeno mekano mjesto za piće i grickalice nakon skijanja.

image
Patrick Biller
image
Patrick Biller
image
Patrick Biller

Kako bi doista dočarali ugođaj skijaške kolibe negdje u planinama dizajnerice su odabrale izbor klasičnih tkanina kao što su karirani i bivolji karo, kao i teksture poput vune. Obitelj voli starinske tepihe i vintage jedinstvene dodatke koji, u kombinaciji s hrabrim osjećajem za boju, čine čarobnu mješavinu.

image
Patrick Biller
image
Patrick Biller

U kuhinji je funkcionalnost bila ključna. Kada svakodnevno spremate topli obrok za veliku grupu gladnih skijaša, trebate vrhunske pogodnosti, dovoljno prostora za pohranu i puno prostora za kretanje. Lindsay i Haley izradile su tlocrt s puno prostora za više kuhara s velikim velikim otokom, savršenim za ovaj divni prostor.

Ovo mjesto za bijeg na dobroj lokaciji sada je prožeto zabavnom vikend atmosferom koja je opuštena — savršeno za obitelj koja provodi svoje vrijeme skijajući u ovom prekrasnom planinskom utočištu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 06:15